Targuri de cadouri de Mos Nicolae

/ / Modificat: 2014-12-09
Targuri de cadouri de Mos Nicolae

Pentru mai multe idei de cadouri pentru familia ta, nu ar fi o idee rea sa vizitezi si urmatoarele targuri de cadouri, organizate special cu ocazia venirii lui Mos Nicolae:

KIDEX


La Romexpo, Bucuresti intre 3– 6 decembrie.


Mamici, tatici, bone si bunici fiti pregatiti! Joi, 3 decembrie 2009, se deschide la Romexpo KIDEX – cel mai vesel targ pentru copii.

Spiridusi, reni, saniute cu clopotei, oameni de zapada, personaje de basm, jocuri, jucarii, jucarioare si un munte de acadele colorate ii asteapta pe copiii cuminti, dar si pe cei mai poznasi in zilele de 3 – 4 – 5 – 6 decembrie la KIDEX.

La  KIDEX, Mosul va fi si el prezent alaturi de ajutoarele sale de nadejde – cei mai importanti producatori si distribuitori de produse pentru copii, care s-au pregatit deja cu jucarii de tot felul, leagane si carucioare, scaune auto, biciclete, triciclete, dar si articole de hranire, baie si igiena, alimente, medicamente, vitamine, mobilier si decoratiuni.


Targul va fi deschis de joi pana sambata intre orele 10:00 – 19:00, si duminica intre 10:00 – 18:00.

Mai multe informatii si premii fabuloase gasiti pe www.kidex.ro.

Targul cadourilor de Craciun


La Dalles intre 30 Noi 2009 10:00 - 23 Dec 2009 20:00.


Binecunoscutul eveniment, organizat in spatiul care l-a consacrat – Galeria Dalles, va debuta pe 30 noiembrie, de Sf.Andrei si isi va inchide portile in ajunul Craciunului.
Evenimentul, gatit in straie de sarbatoare, propune publicului in acest an o selectie de alese cadouri de Craciun: dulciuri, decoratiuni, jucarii, bijuterii dar si creatii handmade ale tinerilor artisti.

Intrarea este libera

Targuri de cadouri C'arthe


La C'arthe intre 29 Noi 2009 11:00 - 24 Dec 2009 22:00.


C'arthé organizeaza patru "Targuri de cadouri" in perioada 29 noiembrie - 24 decembrie.

Perioada de desfasurare pentru Mos Nicolae este:

Targ de Sf. Nicolae: 4-6 decembrie

Capitala Bucuriei - Un bulgare de voie buna!


La Parcul Kiseleff intre 27 Noi 2009 11:00 - 24 Dec 2009 19:00.


Timp de o luna, Parcul Kiseleff din Bucuresti va gazdui targuri de cadouri, antichitati si produse culinare, precum si concerte de muzica pentru toate gusturile.

Peste 130 de expozanti iti vor propune idei de cadouri originale pentru Sarbatorile care urmeaza. Artisti cunoscuti vor incalzi atmosfera cu muzica live.

Targ de Mos Nicolae


La Muzeul National de Geologie intre 03 Dec 2009 10:00 - 06 Dec 2009 18:00.


Expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale si pietre semipretioase.

Muzeul National de Geologie isi propune sa vina in intampinarea vizitatorilor cu o gama cat mai variata de piese care pot reprezenta in egala masura pretioase si atractive cadouri pentru cei dragi.

Vizitatorii vor avea ocazia sa admire si sa achizitioneze varietati din gama pietrelor pretioase - safire, rubine, smaralde - fie sub forma de bijuterii montate pe metale pretioase, fie in forma lor naturala.

Din expozitie nu vor lipsi florile de mina, elementele de decoratiuni interioare si obiectele ornamentale si de podoaba din minerale si roci: piramide, sfere, obeliscuri, miniaturi de animale, coliere si cercei, inele si bratari, pandantive si brose. Vor fi expuse spre vanzare un numar mare de piese unicat alaturi de nepretuitele flori de mina.

Colectionarii Asociatiei Mineralogilor, Paleontologilor si Gemologilor Amatori din Romania vor fi prezenti pentru a furniza celor interesati, informatii despre stabilizarea campului energetic, purificarea prin cristaloterapie si proprietatile esantioanelor expuse.

Taxa de acces: 4 lei/redus, 7 lei/adult.


ILoveHandmade – targ de accesorii lucrate manual

La Muzeul Bucurestilor - palatul Sutu intre 04 Dec 2009 10:00 - 06 Dec 2009 17:00.

Intrarea gratuita!

Cei mai norocosi 10 cumparatori pot castiga invitatii la patinoar, oferite de Patinoarul Drumul Taberei.

Targul Carturestilor


La Libraria Carturesti - Verona intre 04 Dec 2009 11:00 - 30 Dec 2009 18:00.


Cu ocazia targului inauguram un nou spatiu in libraria Carturesti Verona. Ne place sã spunem cã mansarda pe care o deschidem publicului, cu acoperisul, podelele si peretii ei de lemn, seamana cu o cutie de ceai englezesc.

Spatiul mult mai generos ne-a permis sa invitãm la aceasta editie autori de bijuterie contemporanã, producãtori de alimente si cosmetice bio, cofetari si patiseri.


Festivalul darurilor de Craciun


La Sala Palatului intre 04 Dec 2009 10:00 - 23 Dec 2009 22:00.


Timp de 20 zile, in perioada 4-23 decembrie 2009 foaierul de la etajul I al Salii Palatului va gazdui un eveniment incarcat de poveste: Festivalul darurilor de Craciun – targ de cadouri alese.

Intr-un cadru feeric, amenajat in spiritul festiv al Sarbatorilor de Iarna, protagonistii acestui scenariu – artistii plastici - isi prezinta creatiile, fiecare impresionand prin povestea sa unica in dorinta de a se afla in Ajun sub bradul celor dragi.

Figurine decorative desprinse parca din basmele lui Andersen sau hobbiti din lumea lui Tolkien ne propun fiecare cate un rol in scena pomului de Craciun. Ornamente si aranjamente din cele mai inspirate combinatii de forme si culori se cer asezate pe masa la ceas de sarbatoare

Si pentru a insiropa acele minunate clipe de festin, turta dulce, cozonacii pufosi si produsele de confiserie vor a indulci starea de spirit. Mosul va putea implini dorintele scrise ale celor mici, umplandu-si sacul cu jocuri, jucarii si carti cu povesti fermecatoare.

Pentru doamne, creatorii de bijuterii au pregatit modele unicat, menite sa surprinda prin finete si eleganta. Si nu doar atat…Pentru un tonus plin de prospetime, marii producatori de cosmetice bio propun adevarate elixiruri ale naturii.

Si pentru ca apropierea Craciunului incepe sa-si faca auzite acordurile, odata cu seria de concerte care vor avea loc in luna decembrie la Sala Palatului, distribuitorii de muzica prezenti in cadrul targului sunt pregatiti cu colectii de CD-uri si DVD-uri continand melodiile dragi noua.

Targul de Sfantul Nicolae


La Muzeul Taranului Roman intre 04 Dec 2009 10:00 - 06 Dec 2009 18:00.


Mesteresc, vand si se tocmesc: olari fierari cioplitori lingurari cojocari cofetari tesatoare cusatorese, impletitoare pielari rudari iconari...

Facut de mana


La The Ark intre 05 Dec 2009 11:00 - 06 Dec 2009 18:00.


Fiecare expozant va organiza si cate un workshop la care oricine poate interactiona cu artizanii si designerii – un spatiu in care li se va explica exact cum sunt create accessoriile si obiectele decorative prezentate la stand.

Green Fair 20


La Control intre 05 Dec 2009 10:00 - 06 Dec 2009 18:00.


Expozitie cu vanzare 100% handmade

In cadrul targului: sambata 5 decembrie, ora 18.30 - Purple Plot - prezentare de moda a unei scurte colectii de haine adresate subculturilor, cu influente punk, goth si glam.  Un impuls pentru cei a caror fantezie nu doarme, lasand-o sa ne inspire si in tinutele de zi cu zi.

Petreceri cu ocazia zilei de Mos Nicolae


Amalia Kindergarten


Amalia Kindergarten organizeaza cu ocazia Sf Nicolae o petrecere pentru copii in data de 5 decembrie.

Nu stii unde sa iesi cu copilul tau pe 5 Decembrie? Oferiti-va o bucurie. Amalia Kindergarten, ofera o petrecere pentru cei mici de Mos Nicolae alaturi de clownul Marcellino si printesa Sarina.

Vino intre 18:00 - 19:00 pe 5 Decembrie, la sediul din strada Matei Voievod nr 19, sector 2 (langa Liceul Mihai Viteazul) si bucura-te alaturi de copilul tau de petrecere cu: baloane, jocuri, concursuri, magie, muzica si dans. Intrarea libera. Vino si cu prietenii tai!

Intrarea este libera.

In asteptarea lui Mos Nicolae


Sambata 05.12.2009 la ora 11 la Palatul National al Copiilor din Bucuresti are loc spectacolul cercurilor artistice intitulat In asteptarea lui Mos Nicolae.

In asteptarea lui Mos Nicolae este un spectacol de muzica si dans.

Intrarea la acest spectacol este libera.

Adresa  Bulevardul Tineretului, 8-10, Bucuresti, Sectorul 4
Vis-a-vis de Parcul Tineretului; Intrarea din spate

Telefon: 021.330.4083/021.330.4089


Alexandra Ilie

Redactor Copilul.ro


3 decembrie 2009

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre