Targul Gaudeamus Mamaia 2012, 11 - 15 august 2012

/ / Modificat: 2012-08-01
Targul Gaudeamus Mamaia 2012, 11 - 15 august 2012

Intre 11 si 15 august Targul GAUDEAMUS Mamaia va asteapta la o expeditie inedita pe o mare de carti! Unde? In locul binecunoscut deja iubitorilor de carte pe litoral: statiunea Mamaia, in fata studioului Radio Vacanta. 

Organizatori:

Radio Romania, in parteneriat cu studioul teritorial Radio Romania Constanta – Radio Vacanta.

Editia estivala a Caravanei GAUDEAMUS va invita sa ne insotiti printre pagini de carte, fire de nisip si taifasuri scriitoricesti, totul pentru a imbina cat mai placut si simpatic actul cultural si atmosfera relaxata de vacanta la mare!

Iar daca o vacanta nu e aceeasi fara fotografii, Targul GAUDEAMUS Mamaia aduce in acest an o expozitie de fotografie la malul marii! Expozitia Istoria imaginara a cartii si a scrisului cuprinde 30 de lucrari semnate de Jean Marc Godès, fotograf francez, si reprezinta o abordare proaspata si originala a cartii si a rolului ei de obiect magic, care inchide in el memoria intreaga a unei comunitati. 

Targul GAUDEAMUS Mamaia continua campania de donatie de carte pentru bibliotecile rurale din Romania! Daca biblioteca de acasa a devenit neincapatoare sau daca pur si simplu doriti sa va alaturati campaniei noastre, noi va indemnam sa donati carti care vor ajunge in biblioteci rurale din cuprinsul regiunii Dobrogea. 

Program de vizitare: 

de sambata pana miercuri, intre orele 16:00 si 23:00.

Intrarea este libera.

Sursa

Targul de carte Gaudeaumus 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre