Targul educational EDU 2012

/ / Modificat: 2012-05-08
Targul educational EDU 2012

Centrul Expozitional Romexpo va gazdui, in perioada 11-13 mai, targul educational "Edu 2012", care se va desfasura sub patronajul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.


Evenimentul este adresat atat publicului larg (tineri absolventi de liceu sau facultate, elevi de liceu si studenti in cautare de burse de studiu, tabere educationale, programe de instruire sau de mentorat in strainatate), cat si reprezentantilor institutiilor de invatamant care prospecteaza piata educationala, in cautarea de dotari moderne pentru sali de clasa, amfiteatre si laboratoare.


Potrivit organizatorilor, in contextul schimbarilor actuale din sistemul de invatamant, targul vine in intampinarea tuturor celor interesati de perfectionare si instruire cu o gama variata de oferte si produse educationale in conformitate cu standardele internationale. In acest scop, Romexpo, impreuna cu partenerii sai, camerele de comert si industrie din Romania, vor organiza o serie de seminarii, lectii interactive, filme de instruire, workshop-uri si prezentari.


In cadrul targului, Artes si Active Center au fost invitate sa organizeze "Baby & Kids Green Corner". Cu aceasta ocazie, organizatorii vor expune un "Paradis al Copilariei", o oaza de verdeata si sanatate, plecand de la programele educationale concepute pentru viitorii parinti, bebelusi si copii.


De asemenea, la EDU, scoala "Micile Vedete" va organiza Cinematograful pentru Copii "Micile Vedete", un proiect-premiera nationala in cadrul caruia vor putea fi vizionate in mod gratuit toate filmele educative de scurt metraj in care joaca Micile Vedete, copii cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani, absolventi ai scolii de Film si Televiziune pentru Copii "Micile Vedete". Cap de afis va fi filmul de scurt metraj selectionat la Festivalul de Film de la Cannes 2011: "Micile Vedete la Scoala".


In perioada 11-12 mai, targul va putea fi vizitat intre orele 10.00 si 18.00, iar pe 13 mai, de la 10.00 la 16.00.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente parinti Evenimente copii Educatie

Articole recomandate

Citeste si despre