Targul de Studii pentru Copii - Radacinile Educatiei, editia 2015

/ / Modificat: 2015-02-17
Targul de Studii pentru Copii - Radacinile Educatiei, editia 2015

Eventivi organizeaza prima editie a Targului de Studii pentru Copii – Radacinile Educatiei in perioada 27 februarie – 1 martie 2015. Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor Bucuresti.

Targul Radacinile Educatiei urmareste sa faciliteze intalnirea dintre scoli, gradinite sau cluburi pentru copii si parintii interesati de dezvoltarea armonioasa a copiilor lor. Pe parcursul celor 3 zile, parintii si copiii vor putea interactiona cu expozantii atat la standurile acestora amplasate in foaierul de la parterul Palatului Copiilor, cat si in zona de spectacole si workshop-uri, amenajata in foaierul de la primul etaj al cladirii.

Reprezentantul organizatorilor, Alexandra Trusca declara: "Ideea Targului Radacinile Educatiei ne-a venit din nevoia de a crea un eveniment util parintilor preocupati de viitorul copiilor lor si al nostru, al tuturor, pana la urma. Ne-am lasat ghidati de dorinta de a oferi evenimente de calitate si solutii la indemana tuturor, asa incat, ne-am suflecat manecile si am inceput sa scriem scenariul targului. Astfel am dezvoltat planul evenimentului pe doua fronturi strans legate intre ele: prima parte o reprezinta zona expozitionala propriu-zisa, unde fiecare centru educational prezent isi va expune oferta de cursuri, iar cea de-a doua parte este reprezentata de o zona de spectacole si workshop-uri, unde fiecare expozant va face o demonstratie creativa si interactiva a serviciilor educationale pe care le ofera.  Pentru ca este un eveniment educational, intrarea parintilor si a copiilor va fi gratuita. Insa, in cadrul companiei Eventivi au rezonat cuvintele "a darui vine din educatie", iar in acest sens ne-am gandit ca prin intermediul targului putem veni in ajutorul unor copii mai putin fericiti. Asadar, rugam toti vizitatorii care doresc, sa doneze hainute, carti si jucarii. Acestea vor fi distribuite copiilor care au nevoie de ele, cu ajutorul Fundatiei Mereu Aproape."

Printre cei care au salutat proiectul realizat de Eventivi se numara si Academy TV by Ruxandra Ion. In urma unei intalniri cu organizatorii, Academy TV a devenit partenerul oficial al evenimentului, prezenta activa a acestora facandu-se simtita inclusiv prin intermediul celui mai mare stand de la Radacinile Educatiei.

In cadrul targului, parintii si copiii vor putea face cunostinta cu reprezentantii unor scoli si institutii precum: Academy TV by Ruxandra Ion, British Council, Fundatia Noi Orizonturi, Scoala de Teatru Corifeu, etc.

Detalii suplimentare puteti obtine de la: 

Just Eventivi SRL

Persoana contact: Alexandra Trusca

Functie: Administrator 

Tel. 0740.971.367, e-mail: alexandra@eventivi.ro

www.eventivi.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targuri

Articole recomandate

Citeste si despre