Surprize Milupa pentru copii si parinti, in luna decembrie

/ / Modificat: 2012-12-05
Surprize Milupa pentru copii si parinti, in luna decembrie

Luna decembrie vine cu noi surprize de la Milupa pentru tine si micutul tau: 30% reducere la oricare al doilea produs Milupa Milumil Junior achizitionat*.

Stim ca perioada sarbatorilor de iarna aduce o multime de activitati noi pentru micutul tau: vizite la prieteni si familie, sesiuni de cumparaturi, participarea la mese festive si tentatii culinare din meniul adultilor. De aceea, este important sa acorzi o atentie speciala alimentatiei sale. Orice dezechilibru de vitamine si minerale il poate face mai vulnerabil in fata microbilor atunci cand intra in colectivitate sau atunci cand este expus frigului. Nu uita insa ca micutul tau nu este un adult in miniatura, asadar nutritia lui va fi adaptata in functie de etapa sa de dezvoltare.

Create pe baza unei experiente de peste 90 de ani in nutritia copilului, formulele de lapte Milumil Junior contin nutrienti esentiali pentru o dezvoltare armonioasa:

  • VitaFier, complex de vitamina C si fier, ce contribuie la dezvoltarea cognitiva normala;
  • Calciu si vitamina D, pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor;
  • Fibre;
  • Continut echilibrat de proteine.

In luna decembrie, pentru orice Milumil Junior 1+ sau Milumil Junior 2+* achizitionat, beneficiezi de reducere 30% la al doilea produs ales. Promotia se desfasoara in hipermarketuri.

*Pentru mai multe detalii accesati www.milupa.ro/promo.

*Milumil 1, Milumil AR, Milumil Confort, Milupa HN25 nu fac parte din aceasta promotie. Laptele matern este alimentul ideal pentru sugari. Inainte de a alege o formula de lapte, consultati medicul pediatru.

Copiii sanatosi sunt copii fericiti!

www.milupa.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre