Special pentru viitoarele Mamici la BABY EXPO!

/ / Modificat: 2013-03-13
Special pentru viitoarele Mamici la BABY EXPO!

BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a gravidelor si a bebelusilor din Romania isi deschide portile in zilele de 14, 15, 16, 17 martie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Invitam viitoarele mamici la Clubul Gravidei, locul unde Nutricia, partener official, le intampina cu informatii utile si cadouri.

Fiecare viitoare mamica primeste un "Ghid-jurnal" pentru mami si bebe in care gaseste informatii utile despre cea mai intensa perioada de crestere a micutului (0-12 luni) si o bluzita de "bun venit!" pentru mica comoara. De asemenea, prin inscriere in Clubul Gravidei, poate castiga unul dintre cele 4 premii oferite de Nutricia: perna de alaptat, masuta de infasat, lampa de veghe cu termometru, cadita pentru nou-nascuti.

Si surprizele continua. Fiecare viitoare mamica beneficiaza gratuit de o fotografie profesionala realizata de Kinderstudio Foto si de o sedinta de make-up realizata de profesionistii de la Melkior, pentru a pastra amintirea unui moment de unica frumusete.

Timp de 4 zile, cele peste 150 de companii prezinta o oferta variata de articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide.

Informatii suplimentare pe: www.babyexpo.ro si www.facebook.com/babyexporomania.

BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor din Romania!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre