SOS Satele Copiilor romania lanseaza campania de strangere de fonduri prin sms Daruieste afectiune

/ / Modificat: 2015-10-12
SOS Satele Copiilor romania lanseaza campania de strangere de fonduri prin sms  Daruieste afectiune

SOS Satele Copiilor Romania lanseaza campania de strangere de fonduri prin metoda sms recurent, Daruieste afectiune prin care fiecare persoana poate veni in sprijinul copiiilor organizatiei, printr-un act simplu de generozitate, donand lunar 2 euro prin trimiterea unui mesaj cu textul MAMA la numarul 8844.

Campania de strangere de fonduri prin SMS, „Daruieste afectiune” are ca scop sprijinirea cresterii si educatiei copiilor care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei biologice. Prin initierea acestei campanii, organizatia SOS Satele Copiilor Romania doreste sa readuca in atentie importanta actului donatiei, catre toti membrii comunitatii, prin acordarea unui minim ajutor financiar in valoare de 2 euro lunar.

In acest fel, organizatia poate oferi conditii mai bune acelor copii si tineri care nu se mai pot baza pe protectia, grija si iubirea celor care i-au adus pe lume.  

Fondurile stranse in urma campaniei „Daruieste afectiune” sunt destinate acoperirii cheltuielilor de intretinere, educatie si consiliere a copiilor si tinerilor aflati in sistemul de ingrijire alternativ, din cele trei programe ale organizatiei din Bucuresti, Cisnadie, jud. Sibiu si Hemeius, jud. Bacau.

"Atunci cand lucrezi atat de aproape de copiii care nu pot beneficia de dragostea parinteasca, esti, in fiecare clipa, motivat de dorinta de a aduce zambetul pe fetele lor. Misiunea SOS Satele Copiilor Romania este aceea de a ii ajuta pe acesti copii sa se dezvolte armonios, cu ajutorul mamelor SOS si al specialistilor psiho-pedagogi. Campania de strangere de fonduri prin SMS este o modalitate simpla de a aduna acei bani necesari acoperirii cheltuielilor de viata si educatie pe care le avem pentru toti copiii din programele noastre nationale. O astfel de campanie reprezinta un ajutor pe termen lung, pe care oricare dintre noi îl poate oferi fara a fi afectat în bugetul personal, fiind vorba de numai 2 euro pe luna. Donatia prin sms, cu ajutorul telefonului mobil, este o modalitate moderna si la indemana oricui de a darui afectiune si sprijin neconditionat copiilor mai putin privilegiati de soarta. Persoanele care sunt alaturi de noi in campania „Daruieste afectiune” stiu ca ajutorul lor se traduce in sanse mai bune de supravietuire si amintiri frumoase pentru acesti copii. Le multumim tuturor donatorilor care demonstreaza prin actiunile lor, zi de zi, responsabilitate, simt civic si tinuta morala”, a declarat Carmen Bruma, Manager Departament Strangere de Fonduri si Comunicare SOS Casele Copiilor Romania.

Campania "Daruieste afectiune" se deruleaza prin intermediul platformei www.donatie.ro, cu sprijinul Orange Romania si Vodafone Romania. Suma de 2 euro va fi debitata lunar din contul de abonament sau de pe cartela, pana cand sustinatorul campaniei decide sa renunte la donatie prin trimiterea unui alt sms cu textul MAMA STOP, la numarul 8844.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre