Si Cavalerii Jedi mananca cereale Nestle

/ / Modificat: 2015-11-24
Si Cavalerii Jedi mananca cereale Nestle

Un mic dejun echilibrat cu cereale Nestle iti poate aduce si o intreaga serie de cavaleri Jedi, lorzi Sith, Star Troopers, Wookies si alti eroi ai binecunoscutului si mult asteptatului episod 7 al seriei Star Wars!

Ciniminis

Incepand cu acesta luna, pungile promotionale de cereale Nestle: Nesquik, Chocapic, Cookie Crisp, Cheerios, Cini Minis si Lion contin jucarii gratuite STAR WARS: TREZIREA FORTEI, cu personajele din filmul care urmeaza sa fie lansat la mijlocul lunii decembrie. 

Chocapic

"In aceasta perioada, ne dorim sa ii avem alaturi de noi pe toti fanii seriei STAR WARS, care pot astfel colectiona personajele lor indragite. Fiecare punga promotionala de cereale Nestlé aduce o noua surpriza celor mici si nu numai. Fie ca forta sa fie cu voi si sa va bucurati atat de energia oferita cat si de gustul de neegalat al micului dejun cu cereale!", a declarat Olimpia Nadolu, Associate Marketing Manager, Breakfast Cereals Nestle Romania. 

Cerealele pentru mic dejun Nestle au un gust irezistibil, forme unice si contin elemente importante pentru o alimentatie echilibrata: vitamine, minerale si CEREALE INTEGRALE!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre