Show de moda cu vedete si concert Sore in Bucuresti Mall

/ / Modificat: 2015-11-20
Show de moda cu vedete si concert Sore in Bucuresti Mall

Cele mai trendy piese din colectiile toamna-iarna vor defila in seara de 25 noiembrie la Bucuresti Mall, intr-un spectacol de moda impresionant. Sore va deschide seara cu un concert, iar MC-ul Vali Barbulescu va anima atmosfera si va binedispune publicul.

Cele mai interesante piese din colectiile de toamna-iarna 2015 ale unor branduri de top vor putea fi admirate la Bucuresti Mall pe 25 noiembrie, de la ora 19.00, in cadrul unui eveniment care imbina muzica, moda si lifestyle-ul. 

Fashion show-ul va debuta cu un concert al cantaretei Sore, care va incanta publicul cu melodii pop si pop-rock cu influente electro funk. 

Directorul artistic al prezentarii de moda este cunoscutul stilist Maria Andrei, care isi va pune amprenta pe tonul si stilul creatiilor alese, de la piesele vestimentare la accesorii. Alaturi de modele, vor defila pe podium, in tinute sic, vedetele Adelina Pestritu, Ilinca Vandici, Ellie White, Iuliana Luciu, Anca Serea, Gianina Ilies si Adrian Nartea.

Cateva dintre cele mai apreciate branduri de moda, printre care si Debenhams, vor aduce in lumina reflectoarelor piese vestimentare pe care clientii le pot regasi numai la Bucuresti Mall, unele dintre ele facand parte din colectiile unor designeri britanici renumiti, precum Ben de Lisi, Jasper Conran sau Julien Macdonald. Totodata, publicul va putea admira pe catwalk tinute din colectiile actuale ale singurului Tommy Hilfiger Sportswear Store din Capitala, aflat in Bucuresti Mall, precum si piese din colectiile multi-brand, disponibile in magazinul Collective.

O serie de marci renumite precum Gant, Lacoste, Stefanel, Guess, Marks & Spencer, Promod, Camaïeu, LC Waikiki, Koton, Lee Cooper, Timeout, Tom Tailor, Colins, Aldo, Ecco, Otter, Bata, CCC, Il Passo vor prezenta tinute in voga pentru iarna lui 2015.

Spectacolul de la Bucuresti Mall va fi transmis live pe platforma www. eva.ro si pe www.bucurestimall.com.ro, incepand cu ora 19.00.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente parinti si copii

Articole recomandate

Citeste si despre