Serbeaza Craciunul in Galeria Real!

/ / Modificat: 2012-12-05
Serbeaza Craciunul in Galeria Real!

Anul acesta Mos Craciun ne-a trimis in avans voie buna, entuziasm si prieteni, insa pentru generozitatea sa a pus o singura conditie: vrea sa se intalneasca cu copiii gradinitelor din 13 orase din tara* pentru a organiza serbarea de iarna impreuna. Ajutoarele harnice ale Mosului au pregatit scena in Galeria Real, au facut probele de sunet si au expediat deja invitatiile. Acum asteapta nerabdatori prichindeii sa isi confirme participarea pentru a da startul distractiei. Cei mici vor canta, vor dansa si vor primii cadouri minunate, pe masura talentului lor.

"Craciunul nu este o perioada, ci o stare de spirit pe care mi-as dori sa o pot pune la pastrare intr-o cutie si sa poata fi deschisa oricand. Capacul ar fi ridicat si ar iesi zgomotul zurgalailor, mirosul cetinei de brad, explozia de culori a ornamentelor si mai ales glasurile copiilor. Ne dorim ca si Craciunul de anul acesta o sa fie o amintire frumoasa in cutiuta de momente si ne-am gandit sa-i implicam pe cei mici in sarbatoarea organizata in Galeria Real. Mos Craciun a adresat personal invitatii de participare gradinitelor din 13 orase din tara. Copiii sunt asteptati sa cante si sa danseze pe scena special pregatita pentru ei. De asemenea, vor fi organizate ateliere prin intermediul carora prichindeii aflati in galerie isi vor demonstra indemanarea si creativitatea faurind ornamente pentru bradul de Craciun. In concluzie, va asteptam in Galeria Real pentru un Craciun cu suflet!" - a declarat Ioana Laura Pasca, Director Marketing Galeria Real.

Serbarea Craciunului in Galeria Real se anunta a fi un moment de neuitat!

Lista gradinitelor participante, cat si alte detalii despre serbari se gasesc pe site-ul www.galeriareal.ro.

* Galeriile participante sunt: Bucuresti (Berceni si in b-dul Theodor Pallady), Arad, Baia Mare, Constanta (1 si 2), Cluj, Deva, Galati, Oradea (1 si 2), Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Suceava si Timisoara (1 si 2).

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre