Secom invita familiile sa se bucure de 1 iunie prin miscare

/ / Modificat: 2017-06-06
Secom invita familiile sa se bucure de 1 iunie prin miscare

De primul 1 Iunie liber, Secom invita copiii, parintii si bunicii la un Maraton de Sport in Familie. Evenimentul se va desfasura joi, 1 iunie, intre orele 11.00 si 16.00, in Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti (fost I.O.R.), si va cuprinde cinci ore de miscare cu exercitii special create pentru familii.

Antrenamentele vor incepe la ore fixe si vor fi sustinute de Radu Restivan, pasionat de sport, instructor de cycling si fondatorul 321Sport, o comunitate sportiva dedicata celor care doresc sa-si schimbe viata prin sport. Astfel, participantii se vor bucura de o ora de sport antrenanta si memorabila alaturi de copii. Fiecare ora va cuprinde o etapa de incalzire, antrenamentul propriu-zis, si o etapa de relaxare. Participantii vor sari, vor avea probe de stafeta, exercitii cu greutatea corpului, genuflexiuni, iar la final fiecare va pleca acasa cu cateva idei de activitati sportive pe care le pot face oricand si oriunde cu cei mici. Majoritatea exercitiilor vor necesita doi participanti pentru a putea fi efectuate, iar interactivitatea este una dintre conditiile pe care le vor respecta cei prezenti.

„Secom a ales sa invite familiile de Ziua Copilului la cinci ore de miscare, pentru ca ne dorim ca parintii sa dezvolte si sa promoveze in familie cultura miscarii. Obezitatea infantila este o realitate pe care parintii ar trebui sa o priveasca cu mare responsabilitate. In spatele statisticilor care plaseaza Romania pe locul doi in Europa*  privind obezitatea la copii, se afla alimentatia dezechilibrata pe care o primesc copiii, lipsa miscarii si lipsa unui model de viata sanatos in familie. Haideti sa schimbam aceste lucruri, iar de 1 Iunie ne propunem sa facem un mic pas in acest sens”, explica Lucia Costea, managing partner Secom.

„Credem ca timpul petrecut in familie este cel mai important, iar interactiunea umana are un rol aparte indiferent de varsta. Sportul este o metoda foarte buna de a conecta oamenii indiferent de varsta, caci in momentul in care facem miscare suntem cu totii la fel. Pe langa lucrurile obtinute direct prin efortul fizic (forta, coordonare, viteza de reactie), sportul ofera posibilitatea de a transforma oamenii de langa tine in prieteni, iar bariera de varsta nu mai pare un impediment. In plus, parintii si bunicii sunt exemplul pe care cei mici il au la indemana in fiecare zi, iar inspiratia sportiva poate veni chiar din interiorul familiei. Intr-o lume in care unii parinti aleg sa le ofere celor mici tablete sau telefoane pentru a le umple timpul liber**, noi vrem sa incurajam un stil de viata sanatos in familie si o dezvoltare armonioasa a celor mici!”, sustine Radu Restivan, antrenor, fondator 321Sport.

Dupa fiecare ora de sport, Secom le-a pregatit copiilor si o tombola cu premii care sa-i ajute sa faca activitati sportive acasa, impreuna cu familia.

Accesul la eveniment este gratuit. Intrarea se face din str. Baba Novac, iar Maratonul de Miscare in Familie Secom se desfasoara pe iarba, in poiana din stanga Foisorului de lemn (mergeti 60 de metri pe alee).

Evenimentul face parte din Hai la Cea Mai Itsy Bitsy Zi Libera Nationala!

Despre Secom

Secom este compania romaneasca, lider de autoritate in solutii de medicina integrativa care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse cosmetice naturale, cu ingrediente de inalta calitate. Compania este specializata in importul, distributia si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete (suplimente alimentare si cosmetice naturale).

Secom a facut pionerat, fiind prima companie care a introdus pe piata romaneasca ciupercile medicinale, extractele standardizate din plante, o serie de ingrediente inovatoare precum colostrul, precum si prima gama de suplimente special create pentru sanatatea copiilor – ChildLife Essentials.

Compania este importatorul exclusiv in Romania al brand-urilor Andalou Naturals, Solaray, KAL, ChildLife Essentials, Jarrow Formulas, Nature’s Way, Boerike&Tafel, China-Japan Feida Union, Essiac Mushroom Winsdom, Life-Flo, producatori de top din SUA, recunoscuti datorita formulelor inovatoare.

In prezent, portofoliul Secom acopera toata gama de afectiuni, cuprinzand peste 250 de suplimente alimentare naturale si aprox. 100 de cosmetice naturale, o mare parte unice pe piata din Romania.

Produsele Secom sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si in cele 12 magazine Secom din Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Timisoara.

---------

* http://goo.gl/T08B8r
**  Specialistii sustin ca parintii le dau copiilor tableta sau telefonul mobil de la varste tot mai mici, considerand ca in felul acesta suplinesc lipsa de interactiune pe care un copil ar trebui sa o aiba in mod obisnuit, in parc sau in fata blocului. http://goo.gl/pZGRXI

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 1 iunie Evenimente 2017 Evenimente copii

Articole recomandate

Citeste si despre