Scufita Rosie povestita in Stilul Zurli!

/ / Modificat: 2014-03-04
Scufita Rosie povestita in Stilul Zurli!

Sambata, 8 martie si Duminica, 9 martie, de la 10:30 si de la 12:00
Calea Victoriei, nr. 155, bloc D1, Tronson 6, parter

Povestea clasica "Scufita rosie" este adaptata in stilul Zurli, astfel ca fiecare aspect devine o lectie si fiecare personaj poate fi usor regasit in viata reala. Lupul este infatuat, trateaza pe toata lumea cu superioritate si incearca sa le pacaleasca pe Scufita Rosie si pe bunicuta. Ce nu stie el este ca il asteapta o surpriza, pentru ca Bunica si Scufita Rosie sunt hotarate sa schimbe finalul povestii.

Pana la urma, vicleanul lup se dovedeste a fi usor de pacalit si cade in plasa intinsa de cele doua. Totul spre amuzamentul celor mici, care intra in roluri si le ajuta pe Scufita Rosie si Bunicuta in confruntarea cu lupul. La final, copiii sunt fericiti sa vada invins personajul negativ care i-a inspaimantat in atatea povesti.
 
Copiii vor tine minte din spectacol ca poti intoarce lucrurile in favoarea ta daca sti cum sa reactionezi intr-o anumita situatie. De asemenea, vor invata ca atunci cand ai curaj si actionezi chiar in situatii dificile, poti sa schimbi finalul unei intamplari.

Spre bucuria copiilor, Scufita Rosie va fi intepretata de Fetita Zurli, iar Lupul de Truli.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care isi aduc parintii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentatie si cei mari ii aplauda din tot sufletul. La final toata lumea primeste bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul in sala este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon 0752.251.180 / 0728.295.872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Spectacolele Teatrul Zurli se adreseaza copiilor intre 2 si 7 ani

Echipa ZURLI va asteapta cu drag!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Zurli Spectacole copii

Articole recomandate

Citeste si despre