Scolaresti la Carturesti.ro

/ / Modificat: 2012-11-26
Scolaresti la Carturesti.ro

Toti utilizatorii site-ului Copilul.ro vor beneficia de o reducere* de 20% la orice comanda efectuata in perioada 1 – 31 octombrie, indiferent de ceea ce va contine cosul de cumparaturi de pe Carturesti.ro*Aceasta reducere nu se cumuleaza cu alte oferte existente pe Carturtesti.ro in perioada respectiva.


Pentru a demonstra ca sunteti utilizatori ai site-ului Copilul.ro, trebuie ca inainte de finalizarea comenzii sa introduceti – in campul special creat – codul  AKGA2Z.

A trecut vacanta, cu tot cu trenul din Franta...

Toamna gri, nu credeam c-o sa mai vii.

Tic-tac, frère Jacques, suna ceasul iara, ora-i de plecat la scoala.

Daca recunosti cantecele si poezioarele copilariei tale, sigur iti vei aminti de emotia primei zile de scoala sau de cea a revederii colegilor de clasa. Asigura-te ca prichindelul tau are tot ce-i trebuie pentru inceperea scolii.


Carturesti.ro vine in ajutorul tau cu cea mai variata oferta de manuale, auxiliare scolare si cele mai simpatice rechizite.

Beneficiezi de 10% reducere la toate produsele din categoria "Scolaresti la Carturesti" in perioada 25 august – 30 septembrie 2012. In plus, comenzile care depasesc 200 de lei au automat 20% discount si transport gratuit.


Uram mult succes tuturor scolerilor si note de mari bucurii pentru parinti!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre