Scoala Vietii de Cuplu - programul care te ajuta sa iti creezi sau re-creezi relatia de cuplu

/ / Modificat: 2016-04-20
Scoala Vietii de Cuplu - programul care te ajuta sa iti creezi sau re-creezi relatia de cuplu

"Scoala Vietii de Cuplu" este un concept unic aparut in piata programelor pentru dezvoltare personala destinat cuplurilor, care se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, ca parteneri cu simtaminte si nevoi egale intr-un cuplu. Programul este creat din propria poveste de viata a trainerilor – Oltea si Andrei Tudose, care sunt ei insisi intr-o relatie de 15 ani. 

Programul "Scoala Vietii de Cuplu" a inceput anul trecut in luna noiembrie. Anul acesta va avea 10 editii si se va desfasura in mai multe orase din tara, urmand sa adune peste 1500 de participante. Primele orase care vor beneficia de acest program sunt: Bucuresti, Brasov, Sibiu si Constanta, iar restul vor fi stabilite in functie si de cerere si anuntate ulterior. 

Pana in prezent, au beneficiat de prima parte a acestui program un numar de 500 persoane, din toata tara. 

Durata programului este de 4 saptamani si cuprinde: eveniment de lansare, sesiuni de grup, sesiuni individuale si sesiuni de ghidaj pe tot parcursul lui.

Obiectivul acestuia este acela de a re-defini relatia de cuplu si asteptarile pe care o persoana le are de la aceasta, plecand de la analiza propriului eu, raportarea la sine si capacitatea sa proprie de implicare in aceasta relatie. Pentru a putea participa, persoanele care doresc trebuie sa urmeze un scurt proces de selectie. Evenimentul de lansare este gratuit, urmand ca ulterior, parcurgerea programului sa se faca cu investitie de timp si financiara din partea persoanelor inscrise.

Oltea Tudose,  fondator si indrumator al programului scoala Vietii de Cuplu: "Programul se adreseaza femeilor, fie ca sunt in prezent intr-o relatie, fie ca doar se afla in cautarea partenerului de viata. Desi poate parea simplu sa dezvoltam o relatie de cuplu, mai ales daca avem sentimente puternice pentru partener, realitatea ne-a aratat tuturor ca, de fapt, totul devine foarte complicat. Consideram, in mod gresit, ca partenerul ne datoreaza ceva si avem astfel asteptari de la el, in loc sa ne intoarcem catre noi si sa ne cercetam pe noi si capacitatea noastra de daruire. Ceea ce facem cu acest program este o rasturnare de perspectiva, asa incat cuplurile sa iti poata gasi mai usor armonia si pasiunea in relatie."

Andrei Tudose, fondator si indrumator al programului scoala Vietii de Cuplu: ”Noi insine am trecut printr-un moment in care ne-am dat seama dupa 5 ani de relatie ca nu ne mai iubim. Cel mai usor intr-o astfel de situatie este sa renunti la relatie, asa fac cei mai multi. Noi am depasit acest moment, vazand lucrurile din alta perspectiva si asumandu-ne ca suntem fiecare partener egal in relatie, cu raspundere proprie. Experienta noastra se va adauga setului de instrumente profesionale de Theta Healing, coaching si alte instrumente pentru dezvoltare de sine, pe care le aducem cu noi in program. Componenta care se adreseaza barbatilor a fost foarte apreciata pana acum si a avut rezultate vizibile, dupa feedbackul partenerelor lor.”

Oltea Tudose a condus programe individuale si cu grupuri, pentru 2.000 de femei, in ultimii 5 ani si are o experienta in domeniul dezvoltarii personale de peste 10 ani. Andrei Tudose este life coach si fondatorul Asociatiei Delivering Life, prin intermediul careia a adus dezvoltarea personala in strada, la evenimente publice, cu sprijinul unor branduri de renume. In program, descrie perspectiva masculina asupra relatiei de cuplu si conduce componenta adresata barbatilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre