Scoala de vara pentru copii Omiduta vesela

/ / Modificat: 2014-06-11
Scoala de vara pentru copii Omiduta vesela

Fundatia Chance for Life organizeaza o scoala de vara pentru copii cu varste cuprinse Intre 4 si 10 ani.

Atelierele sunt centrate pe dezvoltarea de abilitati si atitudini, iar copiii vor crea manual obiecte decorative sau sau vor participa la activitati de educatie non-formala cu obiective specifice. In mod firesc, fiind vorba de ateliere creative, punem accent pe acordarea libertatii imaginatiei copiilor, lasandu-i pe ei sa ia decizii cu privire la combinarea formelor, materialelor si a culorilor.

Noi avem rolul de a crea un cadru In care acestia sa-si exerseze creativitatea si sa-si atinga potentialul, aceasta metoda fiind putin diferita de a altor astfel de programe. In plus, punem accent si pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare, a cunostiintelor generale dar si a spiritului de echipa.

In cadrul atelierelor, vom lucra cu grupe de cate 15 copii care vor fi supravegheati si indrumati de 2 voluntari si de coordonatorul proiectului, astfel incat fiecare copil sa fie in siguranta si sa primeasca atentia necesara.

Perioada: 16-27 iulie, de luni pana vineri, intre orele 09.00 - 12.30.


Locatia: la sediul fundatiei, Bd. Iuliu Maniu, nr. 59, bl, 10A, sc. 4, ap 145 (intre statiile de metrou Lujerului si Gorjului)


Taxa: 150 RON (costul materialelor este inclus, iar copiii vor pastra obiectele sau desenele realizate la atelier).

Pentru mai multe informatii contactati coordonatorul proiectului, Diana Ferent, la numarul de telefon 0726207082 sau la adresa de mail diana.ferent@chanceforlife.ro.

Inscrierile se fac trimitand un mail sau sunand la datele de mai sus mentionand numele si varsta copilului.

Fundatia CHANCE FOR LIFE este o organizatie neguvernamentala care Isi propune dezvoltarea comunitatilor din Romania prin intermediul copiilor si tinerilor. Prin campanii sociale si educationale care provoaca oamenii sa gandeasca diferit, prin programe care ofera suport emotional si social pentru copii si tineri, Chance for Life formeaza spiritul civic al romanilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabila a comunitatilor din tara noastra.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre