Sarbatorile de Craciun devin magice

/ / Modificat: 2013-11-28
Sarbatorile de Craciun devin magice

Baneasa Shopping City se transforma in aceasta iarna in locul de poveste al copiilor, unde fiecare dintre ei se poate bucura de sarbatoarea Craciunului printr-o multime de activitati distractive.

Prichindeii vor putea petrece sarbatorile magice in Casa lui Craciun din Baneasa Shopping City, in zona Magie si Feerie din Galeria Feeria, si in Globul Dorintelor. Spiritul Craciunului invadeaza Baneasa Shopping City, astfel ca in fiecare weekend din luna decembrie cei mici se vor juca alaturi de spiridusii si zanele lui Mos Craciun.

La zona Magie si Feerie se vor putea fotografia in Globul Dorintelor, vor primi pozele drept amintire, vor spune zanelor ce cadouri isi doresc, vor descoperi statuile vivante si vor invata alaturi de spiridusii priceputi cum sa confectioneze decoratiuni de Craciun.

Sediul central de Sarbatori, Casa Lui Craciun, se afla in zona Star Atrium la etajul centrului comercial. Aici, cei mici canta colinde, asculta povestile fantastice ale elfilor, isi pot crea jucaria mult dorita, iar cei mari se vor bucura de o atmosfera calda si relaxanta de Craciun.

Mos Craciun isi va face aparitia pentru prima oara pe data de 14 Decembrie si va intampina copiii de pe scaunul sau legendar pana in ajunului Craciunului, ascultandu-le dorintele si oferindu-le cadouri surpriza. Baneasa Shopping City devine astfel locul magic menit sa aduca spiritul Craciunului in viata noastra.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente Craciun

Articole recomandate

Citeste si despre