Sanatatea este frumusete! Frumusetea care vine din interior!

/ / Modificat: 2016-06-15
Sanatatea este frumusete! Frumusetea care vine din interior!

Spitalul Wellborn anunta introducerea serviciilor de chirurgie plastica

Pornind de la un concept dedicat sanatatii femeii, asa cum trebuie sa fie, Reteaua Medicala Wellborn, prin Spitalul din Bucuresti, intregeste gama de servicii medicale orientate catre paciente, prin serviciile de chirurgie plastica si reconstructiva.

Sanatatea este frumusete, iar Spitalul Wellborn are grija de starea de bine interioara si exterioara a pacientilor, prin servicii medicale profesionale, la standarde europene, dar atat de aproape de casa. Medicii ultraspecializati si tehnologia medicala propice efectuarii interventiilor chirurgicale non invazive si minim invazive asigura un intreg flux medical si administrativ, pentru ca pacientele Wellborn sa poata primi toata implicarea echipei multidisciplinare.

Cele mai noi servicii oferite in cadrul Spitalului Wellborn din Bucuresti vizeaza chiar laturile estetice si pshihologice, ca rezultat al unui set complet de interventii specifice departamentului de chirurgie plastica si reconstructiva: chirurgia estetica, injectarea toxinei botulinice si a acidului hialuronic, blefaroplastia, augmentarea mamara si mastopexia (ridicarea mamara), precum si abdominoplastia.

"Cu siguranta, cele mai multe dintre paciente vor identifica multiple aspecte pe care doresc sa le imbunatateasca, dar medicul specialist este cel care va indica tipologia investigatiilor si a interventiilor necesare repararii, remodelarii, inlocuirii sau reconstructiei unui anumit defect sau a unei maformatii depistate", dr. Silviu Predoi, medic primar obstetrica-ginecologie, CEO reteaua medical Wellborn.

"Chirurgia plastica este definita clasic drept specialitatea care se adreseaza repararea -reconstructia-remodelarea diverselor parti ale corpului ale caror aspect si /sau functie au fost alterate de traumatisme, malformatii, imbatranire. Cele doua mari domenii de interes in chirurgia plastica sunt reprezentate de chirurgica reconstructiva si de chirurgia estetica", dr. Ioana Dumitrescu, medic specialist chirurgie plastic-microchirurgie reconstructiva.

Medicul Ioana Dumitrescu detine competente in microchirurgia vaselor de sange si a nervilor, in diagnosticul si tratamentul cancerului mamar, precum si a reconstructiei sanului post-masectomie, dar si in alte patologii specifice chirurgie plastice. De asemenea, dr. Ioana Dumitrescu a participat activ la numeroase seminarii, congrese si simpozioane ce au vizat potentialul regenerativ al grefei de tesut adipos in reconstructia mamara postmastectomie si in alte patologii in chirurgia plastic, chirurgia traumatismelor mainii, augmentarea mamara, iar din anul 2011 este membru al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania.

"De asemenea, este extrem de important, pentru cei mai multi dintre pacienti sa regaseasca posibilitatea continuarii setului de tratamente si de investigatii in acelasi mediu ultraspecializat, fapt posibil in reteaua medicala Wellborn prin echipa multidisciplinara, prin dotarea medicala avansata si prin existenta oferirii tuturor conditiilor de spitalizare de care poate avea nevoie un pacient dupa o interventie non sau minim invaziva. Mai mult decât atât, medici specialisti intervin pentru a asigura cadrul optim din punct de vedere psihologic pentru a minimiza sau a exclude total eventuale modificari de acest ordin", dr. Alin Burlacu, Medic primar obstetrica-ginecologie in cadrul retelei medicale Wellborn.

Mai multe detalii pot fi gasite pe www.wellborn.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre