Regasirea Copilariei - editia de iarna

/ / Modificat: 2017-01-26
Regasirea Copilariei - editia de iarna

Toate anotimpurile sunt frumoase si te invitam sa descoperi asta alaturi de Padurea Copiilor pe 28 ianuarie in Campusul Universitatii Politehnice, la editia de iarna a evenimentului Regasirea Copilariei, care incepe la ora 11:00. Hai sa regasim bucuria jocurilor intr-o zi plina de voie buna si activitati distractive in aer liber, care pot dezmorti intreaga familie, de la cel mai tanar la cel mai varstnic participant.

Regasirea Copilariei este un eveniment creat cu scopul de a incuraja miscarea in aer liber si timpul de calitate petrecut in familie, intr-o epoca in care dedicam tot mai putina vreme sportului, jocului si naturii. Activitatile propuse sunt creative si recreative si au rolul de a contura atmosfera unei zile de copilarie, plina de suprize, oxigen si bucurie, dar si de a crea contextul asimilarii unor informatii noi despre probleme de interes actual legate de mediu si reciclare. Editia de iarna se desfasoara in paralel cu semimaratonul Gerar, un eveniment responsabil fata de mediu si comunitate, care promoveaza alergarea ca sport individual, dar si de echipa.

La Regasirea Copilariei poti alege intre jocuri sportive amuzante si ateliere inventive. Poti sa iti dezvolti spiritul de echipa construind o fortareata, sa iti testezi forta cu Franghia buclucasa sau sa faci ceva nou-nout din hartie reutilizata si reciclata. Tirul si stafeta sunt pentru cei energici, iar daca esti interesat de inovatie poti participa la construirea unui colector solar.

Regasirea Copilariei este un eveniment organizat de Asociatia Padurea Copiilor, care si-a propus impadurirea a cat mai multe suprafete degradate din sudul Romaniei, cu educarea si implicarea comunitatilor. Asa ca aceasta zi de sport si relaxare se poate transforma intr-un colt de padure si prin contributia ta, deoarece donatiile pe care le colectam in cadrul evenimentului vor fi reinvestite in natura prin plantari. Fiecare donatie a ta este o investitie intr-un viitor cu aer mai curat.

Pe 28 ianuarie, dezgheata-te pentru Padurea Copiilor!

Regasirea Copilariei intruneste o serie de evenimente dedicate constientizarii problemelor de mediu cu ateliere interactive, practice si educative, pentru a trezi copilul din fiecare. Seria de workshop-uri vizeaza abordarea diferitelor teme de mediu, reducerea consumului, reciclare, reutilizare, descoperirea naturii. Participantii devin parte din misiunea Padurii Copiilor, invata despre problemele de mediu si afla cum pot contribui la rezolvarea lor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre