Radiolaboratorul cu Junior si Profesorul Azet

/ / Modificat: 2012-08-22
Radiolaboratorul cu Junior si Profesorul Azet

Codul de acces in emisiunea Radiolaboratorul Junior de la Radio Romania Junior este "Experimenteaza imaginatia!". Dupa ce am intrat cu totii oficial in Radiolaboratorul Junior trebuie sa fim pregatiti pentru lansarea si pentru initierea misiunii - emisiunii!

Radiolaboratorul JuniorPrezentatorii sunt Junior si Profesorul Azet. Ei pregatesc cele mai tari jocuri in cel mai tare Radiolaborator care a existat vreodata.

Inventeaza formule secrete, strabat toata lumea alaturi de Azetoscop, prajituresc retete magice, canta toate cantecele care ne plac noua, tuturor, danseaza, concureaza in cele mai Giga-intreceri si experimenteaza in fiecare minut imaginatia.

Daca l-ati intalni si ati face cunostinta cu el, Profesorul Azet vi s-ar prezenta astfel:

"Salutare!

Eu sunt Profesorul Azet si de cand eram mic mi-a placut sa inventez lucruri.  Imi aduc aminte ca pe la 3 ani am mesterit o masinarie ce taia morcovii in 4.  Apoi, putin mai tarziu a aparut Frank, robotelul ce ma insotea tot timpul. Il proiectasem cu un software complex ce putea fi programat prin telecomanda.

Anii au trecut, iar eu am devenit profesor si cercetator. Am propriul meu laborator in care imi petrec foarte mult timp dezvoltand lucruri care vor revolutiona lumea.  De asemenea mai am un serviciu secret in care dezvolt proiecte foarte secrete.  Sa nu spuneti la nimeni!

prezentatori_laborator

Recent am descoperit virusul Z.I.B.I.S.C. (Zero Intentii Bune Initiez stergerea Copilariei). Nu vreau ca aceasta minunata etapa a vietii sa dispara, asa ca am lucrat la un antivirus profesional numit Junior 1.0. Dar un accident fericit a transformat software-ul intr-un omulet simpatic si curios nevoie mare. Acum el este preocuparea mea numarul 1. Sunt tot timpul alaturi de el si ii arat lumea reala.

Am transformat Laboratorul in Radiolaborator, am chemat nişte prieteni buni sa-mi fie alaturi si acum vreau sa te chem si pe tine in lupta impotriva lui Z.I.B.I.S.C.

radiolaborator_mare

Te astept alaturi de mine la Radio Romania Junior sa-ti arat Radiolaboratorul si sa-i aratam lui Junior cele mai frumoase lucruri din jurul nostru."

Cand?

In fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 16.00 la 18.00

Cine?

Profesorul AZET si Junior

Unde?

Incepand cu 7 august, Tabara de copii New Paradise, Eforie Sud

Iar pe Junior cu siguranta il recunoasteti din felul in care vorbeste despre sine:

"Radio Salutare, prieteni!

radiolaborator_mare1

Eu sunt Junior. Profesorul Azet imi spune "Eroul copiilor si medicamentul programelor de calculator". Mie imi place sa imi spuna asa, pentru ca imi pare ca sunt priceput si ca fac lucruri importante. Totusi, cred ca imi spune asa pentru ca inainte de a ajunge aici, in viata reala, alaturi de voi si de ceilalti prieteni din Radiolaboratorul Junior, locuiam in marele WWW si ma luptam ca antivirus cu virusii raufacatori si periculosi.

Cel mai mare dusman al meu si al copilariei este virusul Z.I.B.I.S.C.. O sa va povestesc despre el altadata. Acum vreau sa va povestesc despre mine, ca sa ne imprietenim :)

radiolaborator_mare2

Eu sunt vesel si curios, imi plac gadget-urile la nebunie si imi place sa fiu la curent cu toate inventiile noi, interesante si folositoare. imi place sa calatoresc pe sosele, pe sine, prin aer, pe internet si sa culeg din toate locurile curiozitati, sa imi fac prieteni noi si sa ma joc toate jocurile pamantului.

Pana acum am invatat sa rad, sa cant, sa glumesc, sa mananc ciocolata, mere si inghetata. Restul de lucruri as vrea sa le invat alaturi de tine, Prietene!


Hai sa ne jucam impreuna…. experimentand imaginatia in fiecare zi!

Semnat,
JUNIOR (cu pupici de 7 bitzi)”

radio_romania_junior

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre