Prima data - O calatorie plina de momente speciale in viata de familie

/ / Modificat: 2015-05-19
Prima data - O calatorie plina de momente speciale in viata de familie

Momentul in care afli ca vei deveni parinte este inceputul unei lungi si emotionante calatorii pline de "prime dati". Te asteapta o viata de bucurii, emotii si nostalgii deopotriva, alaturi de bebelusul tau care devine copil, adolescent si-apoi matur.  

Ca un tribut pentru pentru toate "primele dati" prin care trece o familie, Pampers a pregatit clipul "Prima data". Ea evidentiaza multe dintre experientele pretioase pe care parintii si copiii le impartasesc de-a lungul timpului. 

"Prima data" este un tribut pentru cei care au devenit parinti si pentru cei ce se pregatesc sa devina. Este un tribut pentru anticipare, speranta si entuziasm. Este un tribut pentru prima poza cu burtica, prima rochie de gravida, prima pereche de botosei, prima jucarie, primul scutec. 

Intrebata care a fost cea mai buna zi din viata ei, cu siguranta orice mamica va raspunde: "Ziua in care am devenit mama pentru prima data!" Pe masura ce bebelusul creste, timpul trece rapid si lasa in urma amintiri ce n-ar putea fi cuprinse nici intr-o mie de poze. Fiind un proaspat parinte, nu exista rasplata mai mare decat trairea "primelor dati" ale copiilor tai. 

Prima baita, primul dinte, primii pasi, prima raceala, prima plimbare, prima zi de nastere, prima noapte nedormita, primul "O, Doamne! Ce fac acum?", prima excusie, prima vacanta, primul Paste, primul Craciun, primele lui cuvinte, prima zi de scoala…Toate "primele dati" prin care parintii trec alaturi de copiii lor, sunt momente pe care nu le vor uita niciodata. 

Daca ai trecut deja prin aceste "prime dati", cu siguranta te cuprinde o dulce nostalgie cand ti le amintesti. Lasa clipul realizat de Pampers, "Prima data", sa te inspire si rememoreaza-ti propria calatorie plina de momente emotionante. 

Articole recomandate

Citeste si despre