Piua se intoarce - Targ alternativ pentru copii si parinti liberi

/ / Modificat: 2017-03-29
Piua se intoarce - Targ alternativ pentru copii si parinti liberi

Piua se intoarce! A 2-a editie a targului alternativ pentru copii se intampla in weekend-ul 1-2 Aprilie, 10:00-20:00, in cea mai creativa mansarda din centrul Bucurestiului (la Impact Hub Unirii, str. Halelor, nr.5, langa DM Unirii, cu intrare din bulevard).

Dupa o prima editie care a demonstrat tuturor ca se poate, Piua revine cu inca 40 de branduri romanesti ce refuza sa adere la cliseele pietei mass-market pentru copii. Toate proiectele pe care le vom cunoaste la editia a 2-a vor avea in centru dezvoltarea echilibrata a celor mici: fizic, emotional si intelectual.

Inca putin si ne vedem din nou, insa pana atunci iata cateva varfuri de la editia trecuta:

1. Atmosfera! E mult mai mult decat doar un alt targ

Piua calca pe urmele Dichisar, imprumutand reteta secreta a targurilor Breslo: cea care te face sa mai ramai mult timp dupa ce ai vazut deja toti expozantii. E un motiv excelent de a-i scoate pe cei mici din casa si un loc cu adevarat fun pentru a petrece timp cu toata familia.

2. Design cu substanta pentru copii, made in RO

Niciodata nu e prea devreme pentru design si arta. La Piua ne-au demonstrat asta nume importante precum Irina Neacsu, Patrick Moraras de la Mormi, Raluca & Matei Arnautu de la Ploosh Dolls, Daniel Strugaru de la KiddoBox Toys plus multi alti creatori pe care va invitam sa ii cunoasteti in persoana.

3. Focusul pe STEM (Stiinte, Tehnologie, Inginerie si Matematica)

Ne-a placut abordarea relaxata si inclusiva a proiectelor din zona STEM. Copiii au invatat bazele programarii cu Step IT Academy, Learning HUB le-a facut introducerea prin joaca in concepte complexe ca timpul si energia, iar Devar Kids le-a trezit interesul pentru realitatea augmentata.

4. Spatiile de joaca libera

La Piua ne-am cunoscut mai bine copiii cu ajutorul Metal creativ si al specialistilor de la Centrul de psihologie creativa. I-am lasat sa exploreze turnurile multi-functionale de la Statia de joaca iar EverToys le-a pus la dispozitie cele mai captivante modele din gama lor generoasa de jucarii de inchiriat.

5. Bunatatile de la bar si prilejul de respiro pentru parinti

Pentru ca echilibrul parintilor, cu propriile lor placeri si dorinte, e la fel de important ca cel al copilului. In haosul a tot ce inseamna parenting uitam de prea multe ori ce anume ne facea sa fim “noi”, inainte de copii. Dar ne-a ajutat atmosfera Piua sa ne redescoperim la un brunch Beautyfood, dupa un mini-masaj de reincarcare de la instructorii Centrului Biofocus.

Ne vedem acolo pe 1-2 Aprilie, la Impact Hub Bucuresti. Join pe Facebook, sa nu uitati! >> Piua! – Targ pentru copii si parinti liberi. 

Despre seria de evenimente Piua

Piua! este primul targ alternativ pentru copii din Bucuresti. Creat ca raspuns la oferta existenta, este destinat exclusiv brandurilor inteligente, care respecta sensibilitatea si puterea de intelegere a celor mici si refuza sa adere la cliseele mass market ale pietei pentru copii. Piua! ofera parintilor bucuresteni o alternativa cu substanta: design romanesc de calitate si proiecte independente din zona tech, STEM & edu.

Despre organizatori - Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Cu peste 165 000 de membri iubitori de design romanesc, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. In 8 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 190 000 de creatii originale si materiale art&hobby, castigandu-si locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Targ pentru copii si parinti Evenimente 2017 Evenimente parinti si copii

Articole recomandate

Citeste si despre