Pam Pam - teatru muzical educativ pentru copii prezinta spectacolul La scoala este ca-n povesti!

/ / Modificat: 2016-10-20
Pam Pam - teatru muzical educativ pentru copii prezinta spectacolul La scoala este ca-n povesti!

Te-ai gandit vreodata ca cele mai frumoase povesti pot fi transpuse cu ajutorul muzicii si al dansului, in povesti de teatru muzical? PAM PAM trupa de teatru muzical educativ pentru copii pune in scena cu un concept creativ si unic de spectacol, in care cei mici se distreaza – canta si danseaza, la finalul carora raman si cu adevarate lectii despre viata.

Sambata, 5 noiembrie, de la ora 11:00 la Teatrul Elisabeta, Pia, Vio si Kito vor sa ii convinga pe cei mici si pe cei mari ca “La scoala este ca-n povesti!”. Cel mai greu de convins se pare ca va fi Imparatul Lenevila, care, chiar daca este incoronat cu mult fast credea ca scoala este frumoasa doar pe dinafara. Astfel, pana vine doamna invatatoare, impreuna cu micii spectatori Pia, Vio si Kito vor construi in sala de clasa o poveste despre ImparaÅ£ia Invataturii. Bufoni vor fi Pam-Pam si Bum-Bum, doua mascote dragalase.

Si pentru ca muzica da culoare vietii si ne uneste in tot ceea ce facem, Pia, Vio si Kito aduc in scena nu doar exuberanta si multa bucurie, dar si adevarate lectii pentru Lenevila si copii. Impreuna, pe acorduri muzicale de Perinita, rock’n roll, hip-hop sau pop il vor invata cu multa rabdare literele alfabetului, cifrele, notele muzicale, zilele saptamanii, anotimpurile.

Trupa PAM PAM compusa din Pia, Vio si Kito, alaturi de Pam-Pam si Bum-Bum sunt cinci prieteni foarte simpatici si pusi pe joaca. Prietenia celor cinci personaje este un model pentru toti copiii mari (parintii) si copiii mici. Pe scena aduc bucurie, pofta de viata, entuziasm si optimism. La spectacolele trupei PAM PAM, parintii devin copii si traiesc alaturi de cei mici aventura unor spectacole muzicale educative de exceptie.

Pia este reponsabila cu pianul, Vio cu vioara si Kito cu chitara, iar alaturi de ei sunt Pam-Pam si Bum-Bum, un pinguin si un urs panda, doua mascote jucause care ii insotesc in aventurile muzicale. Povestea PAM PAM incepe cu Daniela Daisy Toma, “mamica” acestui proiect. “Am locuit o perioada buna de timp in America si mi-am dat seama cat de importante sunt show-urile mari, atat pentru adulti cat si pentru copii, cat de multa bucurie aduc in sufletele lor si m-am gandit sa creez si sa implementez un concept de spectacol de teatru muzical, la fel ca cel de pe Broadway, dar in Romania. De la idee s-a trecut la scris scenariile spectacolelor, la compus si orchestrat melodii, la inregistrarea cantecelor alaturi de voci cunoscute, precum Luminita Anghel, Mediana Vlad, Catalina Cartan dar si de copii talentati, la confectionarea costumelor si pregatirea coregrafiilor. O munca in echipa care a adus pe scena trupa PAM PAM!”

In prezent, in repertoriul trupei de teatru muzical educativ pentru copii PAM PAM puteti viziona spectacolele de teatru muzical “La scoala este ca-n povesti” si “Calatorie muzicala pe aripile Vantului”. Replicile savuroase si pline de umor, muzica antrenanta si plina de ritm, coregrafiile originale si costumele colorate fac din show-urile PAM PAM adevarate momente de bucurie pentru copii si parinti.

Biletele pentru spectacolul de sambata 5 noiembrie, se pot achizitiona de la casa se bilete a teatrului Elisabeta si online de pe www.teatrulelisabeta.ro. Pret bilete: 25 si 35 ron. Spectacolul este recomandat copiilor incepand cu varsta de 4 ani. Mai multe informatii despre spectacol si trupa PAM PAM, gasiti pe site: http://www.pam-pam.ro si pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre