OWNZONES MEDIA NETWORK si UPC Romania lanseaza aplicatia OWNZONES PASSPORT Romania

/ / Modificat: 2017-04-05
OWNZONES MEDIA NETWORK si UPC Romania lanseaza aplicatia OWNZONES PASSPORT Romania

OwnZones Media Network (OMN), un furnizor global de tehnologie, distributie si continut pentru piata OTT impreuna cu UPC Romania, parte a grupului Liberty Global, anunta lansarea aplicatiei OwnZones Passport Romania. Disponibila exclusiv abonatilor UPC care detin mediabox-ul de ultima generatie HORIZON, aplicatia debuteaza cu o selectie de seriale originale cu influenceri din Romania si SUA, stiri locale destinate in principal generatiei „millennials” si o oferta bogata de filme de top de la Hollywood.

„Ownzones Passport Romania este o aplicatie premium ce ofera continut exclusiv dezvoltat in functie de specificitatile pietei din Romania”, a afirmat Dan Goman, fondator si CEO al OMN. “Suntem incantati sa initiem un parteneriat cu UPC Romania pe noua platforma HORIZON si consideram ca exista oportunitati excelente de a oferi solutii asemanatoare si pe alte piete.”

„Platforma de televiziune HORIZON are un portal de aplicatii interactiv, utilizatorii avand acces la continut local si international diversificat, relevant pentru fiecare segment de public. Este un serviciu unic pe piata din Romania, prin intermediul caruia orice televizor se transforma intr-un smart TV. Lansarea aplicatiei OwnZones Passport pe platforma noastra video sustine strategia UPC de a oferi cea mai buna experienta de divertisment clientilor, venind cu un continut premium original.” a declarat Bogdan Bucurei, Director Marketing UPC Romania.

OMN asigura toate programele pentru noua platforma OwnZones, inclusiv productia a patru seriale originale, avand ca protagonisti vedetele Anna Lesko, Adelina Pestritu, Paul Siserman si Catalin Botezatu.

ownzones-eveniment

Acestea vor fi completate de serialele originale disponibile deja pe Ownzones.com, precum “Chloe on Pointe” cu Chloe Lukasiak, fosta vedeta din “Dance Moms”, si “Hollywood DIY with How2Girl Courtney Sixx.” Prin parteneriatul cu Circa, un portal de stiri si divertisment in expansiune rapida, OwnZones va crea un birou de stiri dedicat, cu un corespondent permanent la Bucuresti, care va publica zilnic ultimele stiri, documentare si reportaje de lifestyle. De asemenea, aplicatia va avea o selectie de filme de la Hollywood, inclusiv o colectie de filme Star Trek si serialul documentar exclusiv “The Captains”, realizat de William Shatner.

“Sunt incantat ca serialul ‘The Captains’ isi va face debutul romanesc pe OwnZones Passport Romania”, a declarant Shatner, care a jucat rolul capitanului Kirk in primul serial Star Trek si in filmele de lung-metraj bazate pe acesta.

Toti clientii UPC care au mediabox-ul HORIZON pot accesa continutul OwnZones din portalul de aplicatii. Mai multe detalii aici: www.upc.ro/ownzones

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre