Ora de ecologie: Ne distram, coloram, invatam sa reciclam!

/ / Modificat: 2012-11-27
Ora de ecologie: Ne distram, coloram, invatam sa reciclam!

Chiar daca este mic, copilul tau poate invata ce inseamna reciclarea, importanta ei si efectul benefic asupra Pamantului. A fi educat din timp despre cum sa ocroteasca mediul, cum sa recicleze sau cum sa economiseasca energia, reprezinta solutii clare si simple catre transformarea pamantului intr-un loc mai curat.

Editura Mac-Mac, prima si singura editura pentru copii 100% verde din Romania si lantul de magazine Diverta, cel mai mare distribuitor de birotica si papetarie din Romania, ofera copilului tau primele cursuri de reciclare.

"Ora de Ecologie" este prima lectie pentru copilul tau, in care va invata despre cat de important este sa protejam natura . El il va intalni pe SuperMac, care ii va povesti despre modul in care se produce hartia reciclata, va participa la ateliere creative si va face poze pe care le va putea pastra ca amintire.

Evenimentele se vor desfasura in perioada 29 septembrie – 1 decembrie, in fiecare sambata, incepand cu ora 17:00, dupa cum urmeaza:

  • 29 septembrie si 6 octombrie - Diverta Baneasa Shopping City

 

  • 13 si 20 octombrie - Diverta Mall Vitan

 

  • 27 octombrie si 3 noiembrie - Diverta Plaza Romania

 

  • 10 si 17 noiembrie - Diverta Sun Plaza

 

  • 24 noiembrie si 1 decembrie - Diverta Unirea

 

In plus, pe data de 6 decembrie, la magazinul Diverta Magheru,cei mici sunt invitati sa isi prezinte obiectele facute cu manutele lor din materiale reciclate, unde SuperMac le va oferi daruri de la Mos Nicolae. Pentru a participa la eveniment, parintii sunt rugati sa isi inscrie copiii la adresa de mail office@edituramacmac.ro, unde vor specifica numele si varsta copilului si vor atasa poza obiectului construit. Inscrierile se pot face in perioada 29 septembrie - 4 decembrie.

Pentru evenimentul din data de 6 decembrie accesul se face doar pe baza de inscriere pe e-mail. 

Asadar, dragi prieteni, va asteptam, sa faceti cunostinta cu SuperMac si cu partenerii care il ajuta sa faca surprise frumoase copiilor: Mac-Mac Kids, magazinele Diverta, Generali Asigurari, Aquafresh, Aquatique, Magura, Nesquik, Nestle – "Incepe sanatos, Creste sanatos".

Ne distram, coloram, invatam sa reciclam!

Copilul.ro este partener media al evenimentului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre