Open Call, la Tandarica

/ / Modificat: 2016-03-23
Open Call, la Tandarica

Teatrul Tandarica prin Programul MaMa (Multa arta. Multa atitudine) lanseaza OPEN CALL: Proiectul SALT pentru tineri artisti din domeniul artelor spectacolului de animatie/vizual.

Teatrul Tandarica organizeaza CONCURS DE PROIECTE ADRESAT TINERILOR ARTIsTI DIN DOMENIUL ARTELOR SPECTACOLULUI DE ANIMATIE sI ARTELOR VIZUALE, cu varsta maxima de 35 de ani: actori, actori papusari, regizori, scenaristi, coregrafi, scenografi, artisti plastici, sculptori papusari, muzicieni, light & sound designeri, commedia dell’arte, ventriloci, mimi…etc. 

Proiectul se va desfasura anual, in intervalul 2016-2019, pe trei categorii distincte: proiecte dedicate copiilor, proiecte dedicate adolescentilor si proiecte dedicate adultilor (eventual seniorilor). Anul acesta, proiectele se pot depune intre 21 martie si 27 mai.

Din 2012, programul MaMa (Multa arta. Multa atitudine) a oferit un loc de intalnire si documentare, de cercetare si de experiment in arta animatiei/teatrului vizual (vezi diverse proiecte cu companii independente sau parteneriate cu UNATC). Proiectul SALT – parte a programului MaMa - este un proiect national dedicat artistilor emergenti in domeniul teatrului de animatie/vizual, care are ca scop sustinerea tinerilor artisti prin oferirea unui cadru de realizare a proiectelor acestora.

Proiectele depuse vor fi jurizate de profesionisti din domeniul artelor spectacolului de animatie/vizual. 

Componenta juriului va fi stabilita in functie de preponderenta tipurilor de proiecte depuse, de exemplu: spectacol de teatru-dans cu elemente de animatie, teatru de obiecte si/sau cu masti, musical cu marionete, spectacole de improvizatie, spectacole educative, commedia dell’arte…etc. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente parinti si copii

Articole recomandate

Citeste si despre