O zi de lectura in parc

/ / Modificat: 2013-07-25
O zi de lectura in parc

Sambata - program de citit in aer liber

Cum ar fi ca sambata sa veniti cu toata familia in Herastrau, dar nu pentru plimbare sau alergare, ci doar ca sa cititi in aer liber?

Sa va luati de acasa o paturica si cate o carte pentru fiecare si sa veniti sa va bucurati de relaxare, aer curat si o carte buna?

Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala, ONG care sustine educatia timpurie si lectura ca mijloc de relationare intre parinti si copii, organizeaza sambata, 27 iulie 2013, de la 10.00 la 19.00 O zi de lectura in parc, la Roata Mare in Herastrau.

"Ne dorim sa umplem o pajiste de oameni, familii, care stau si citesc. Aceasta este ambitia noastra. Nu e un eveniment comercial, nu vindem nimic, ba chiar daruim limonade reci celor care citesc", spune Carmen Lica, Director Executiv Centrul Step by Step.

In cadrul evenimentului vor fi ateliere de educatie prin teatru cu Compania RepliKa (10.00-13.00) si chiar o piesa de teatru "Muzicantii din Bremen" (17.00-18.00).

O zi de lectura in parc este un proiect aflat la prima editie si este o extensie a targului de carte pentru copii miniLibri.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre