Nu rata cele mai bune sfaturi de parenting, pe 22 martie 2014, la Sun Plaza!

/ / Modificat: 2014-03-19
Nu rata cele mai bune sfaturi de parenting, pe 22 martie 2014, la Sun Plaza!

Educatia copiilor este unul dintre cele mai grele examene pe care trebuie sa le treaca un parinte. E o materie pe cat de importanta, pe atat de complexa. De multe ori parintii nu reusesc sa ia nota mare pentru ca recurg la sisteme compensatorii sau folosesc inadecvat disciplina. Insa comportamentele dobandite astfel de cei mici determina calitatea viitorului adult. Pentru a ajuta parintii sa ofere o educatie corecta, Sun Plaza Shopping Center a pregatit Seminarul de parenting: Educatie fara pedepse si fara recompense, sustinut de Anca Iordache, primul trainer acreditat pentru Romania ca Aware Parenting Instructor.

In cadrul seminarului, participantii vor afla din ce cauze manifesta copiii comportamente provocatoare, cele 4 tipuri de abordare a disciplinei si de ce pedepsele si recompensele sunt ineficiente. Workshopul se adreseaza parintilor care au copii cu varste cuprinse intre 0 si 8 ani, dar si bunicilor, bonelor si tuturor persoanelor care se ocupa de ingrijirea copiilor de aceste varste. Mai multe detalii despre Anca Iordache, pe www.parentship.ro.

Puteti castiga una dintre cele 3 invitatii disponibile + unul dintre cele 3 pachete cu produse Klorane Bebe in valoare de 100 de lei participand la concursul nostru: Educatie fara pedepse si fara recompense.

Evenimentul va avea loc pe 22 martie 2014, de la 10:45, in zona restaurantelor, etaj 1.

Acest seminar face parte din seria de evenimente organizate de Sun Plaza Shopping Center in luna martie, luna femeii de senzatie. Seria a debutat pe 8 martie cu Seminarul de moda si stilism personal sustinut de Ovidiu Buta si Ana Morodan. Pe 15 martie a avut loc Seminarul de comunicare in cuplu, cu Radu Nicolae Colcea, psihoterapeut si practician ESPERE.

In ultima sambata a lunii, pe 29 martie, Adela Parvu, jurnalist home&garden si creator al proiectului www.adelaparvu.com, va sustine Seminarul de design interior: Cum sa-ti amenajezi casa cu bun gust si buget mic.

La Sun Plaza, sarbatorim luna femeii asa cum se cuvine!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre