Noua Generatie de Parinti, editia a doua (24 martie 2012)

/ / Modificat: 2012-03-20
Noua Generatie de Parinti, editia a doua (24 martie 2012)

A doua editie a workshop-ului "Noua Generatie de Parinti" - 24 martie, ora 13:00, la Hotel Christina, Str. Ion Slatineanu, nr. 13

Invitatul evenimentului este Antonella Matei, psiholog principal clinician / psihoterapeut, formator, care va aborda tema "Childhood versus Childtech". Vom discuta despre influenta pozitiva si negativa a calculatorului si a tehnologiei in evolutia, formarea si dezvoltarea copiilor, vom intelege mai bine refugiul nostru si al lor in gadgeturi. Impreuna vom gasi solutii despre cum sa folosim corect beneficiile acestei resurse, pentru ca universul nu inseamna "computer games", oamenii nu traiesc in "farmville", iar dialogul nu exista in "download game". In plus, este o buna oportunitate pentru parinti sa socializeze si sa se cunoasca intre ei.

Afla cum iti poti ajuta copilul sa devina un om puternic si independent! Nu lasa era tehnologica sa-ti transforme copilul intr-un viitor adult lipsit de orizonturi umane!

Durata workshopului este de 2 ore si toti parintii vor primi diploma de participare la eveniment si alte cateva surprize din partea partenerilor.

Biletul de participare costa 75 lei si il puteti achizitiona online (myticket.ro - Noua Generatie de parinti) sau din reteaua magazinelor Diverta Bucuresti!

Mai multe detalii pe: www.boko.ro

Va asteptam!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre