Nivea Festival In Familie

/ / Modificat: 2012-08-01
Nivea Festival In Familie

In miez de vara, NIVEA demareaza proiectul NIVEA FESTIVAL IN FAMILIE, o caravana care va poposi in 10 orase din tara, aducand cu sine activitati fun si momente de rasfat pentru tine si familia ta.

Prin aceasta initiativa, NIVEA - o marca pentru intreaga familie - urmareste sa aduca aproape mamici, tatici, copii si tineri, angrenandu-i in activitati placute, care sa le ridice starea de spirit si sa-i apropie de brandul lor de suflet. 

Avand o experienta de peste 100 de ani, NIVEA intelege cat de importanta este grija pentru piele si pentru cei dragi, motiv pentru care sprijina buna cunoastere a ritualului de ingrijire zilnic.

Vrei sa te familiarizezi cu toate gamele de produse NIVEA, sa le testezi si sa te convingi de eficienta lor? Ai nevoie de sfaturi de ingrijire personalizate, care sa tina cont de detaliile pielii tale si a membrilor familiei tale? Nu rata prezenta caravanei NIVEA in orasul tau! Vei avea oportunitatea de a te bucura de urmatoarele activitati gratuite:

  • Activitati de dermo-consultanta. Vei primi sfaturi de ingrijire de la expertii NIVEA, oricare ar fi intrebarile tale legate de rutina de ingrijire si frumusete. In plus, vei avea posibilitatea de a rasfoi cataloage cu intregul univers al produselor NIVEA si vei primi mostre gratuite din produsele tale preferate.
  • Activitati pentru intreaga familie. Energia celor mici va fi canalizata in activitati de modelare baloane si picturi pe piele, in vreme ce taticii se pot distra jucand fusbal. In plus, pentru ca experienta voastra sa ramana memorabila, te poti fotografia alaturi de intreaga familie la cabinetele foto NIVEA.

Daca te indragostesti de un produs sau in urma sesiunii de dermoconsultanta ti se sugereaza utilizarea unei anumite game, specifica pentru tipul tau de ten sau pentru problemele cu care te confrunti, NIVEA vine si cu un mini shop pe roti.

In plus, daca achizitionezi produse in valoare de minim 20 de lei, primesti gratuit inca un produs NIVEA, iar la orice produs cumparat te poti inscrie in tragerea la sorti pentru marele premiu: o excursie in familie! Premiul se acorda pentru 4 persoane (2 adulti si 2 copii) si este valabil in perioada 1 septembrie - 31 octombrie la CLUB HERALDIC 5*, Poiana Brasov. Premiul include cazare si pensiune completa, transport si diurna. Pentru mai multe informatii despre regulament, accesati: www.facebook.com/nivearomania.  

Pentru fiecare produs vandut in cadrul evenimentului NIVEA FESTIVAL IN FAMILIE, Beiersdorf Romania va directiona 1 Leu catre "Programele de Intarire a Familiei", dezvoltate de SOS Satele Copiilor Romania.

Caravana NIVEA va fi prezenta in urmatoarele 9 orase: Targu Mures, Constanta, Craiova, Brasov, Tulcea, Pitesti, Ploiesti, Galati, Bacau. Activitatile se vor derula in intervalul orar 13.00 si 21.00.

Fii alaturi de Caravana NIVEA si te vei bucura de surprize frumoase, avand in acelasi timp ocazia de a afla mai multe despre produsele tale preferate!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre