Nick Jr. este disponibil in limba romana

/ / Modificat: 2015-05-06
Nick Jr. este disponibil in limba romana

Nick Jr., postul dedicat prescolarilor si apartinand diviziei Viacom International Media Networks, este acum disponibil in versiunea complet localizata, cu dublaj in limba romana. Cei mai tineri telespectatori au acum ocazia de a se bucura de povestile si replicile personajelor preferate in limba romana.

O serie de actori romani, printre care Ionut Grama, Claudiu Maier, Gabriel Costin, Stefan Velniciuc si Anca Iliese vor da glas personajelor animate din seriile difuzate pe Nick Jr. 

Destinat copiilor cu varste intre 3 si 5 ani, Nick Jr. furnizeaza un mix de programe originale, acordand o mare importanta continutului educational. Printre cele mai populare productii se numara Dora si prietenii, povestea unei adolescente care trece printr-o serie de aventuri cu un grup de prieteni, PAW Patrol, despre un grup de sapte catelusi care lucreaza impreuna in misiuni de salvare, sau Echipa Umizoomi, un muzical in care se pune accent pe concepte matematice pentru prescolari.

Nick Jr. poate fi vizualizat de catre abonatii Telekom Romania si UPC Romania si este disponibil si pe multe alte retele de cablu. O serie de discutii in vederea unui parteneriat sunt purtate si cu RCS&RDS.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre