Mirela Retegan la Aniversare: 45. Multumesc! In viata mea toate sunt la locul lor

/ / Modificat: 2015-07-24
Mirela Retegan la Aniversare: 45. Multumesc! In viata mea toate sunt la locul lor

Mirela Retegan, creatoarea celei mai iubite trupe de animatie din Romania, Gasca Zurli implineste astazi 45 de ani.

Femeia care a dus dragostea copilului ei la rang de fenomen national  isi sarbatoreste ziua de nastere alaturi de Gasca Zurli. 

Mirela Retegan a revolutionat piata distractiei pentru cei mici atunci cand a creat Gasca Zurli. Fetita Zurli, Yuppi, Clopotel, Zdranganel, Tura Vura, Zana Buna sunt personajele cele mai iubite de copiii din Romania.

In ultimul an, fenomenul Gasca Zurli a cucerit toata Romania, in turneul care a cuprins toata Romania,  sute de mii de copii bucurandu-se de spectacolele pline de culoare si distractie. 

Pe 31 mai, Mirela Retegan si-a mai implinit inca un vis. Gasca Zurli a urcat pe scena Sala Palatului fiind prima trupa 100% romaneasca de animatie pentru copii care a strans 5000 de suflete intr-o sala unde concerteaza doar cei mai mari artisti din Romania.

Vara Gasca Zurli se traieste la mare unde in fiecare luni trupa are spectacole la Teatrul de Vara din Jupiter.

Pentru toamna, Gasca Zurli  pregateste un nou turneu prin tara si pentru prima data va trece granitele pentru a juca in fata copiilor din comunitatile romanesti.

Tot in toamna, Mirela Retegan  porneste un al doilea mare proiect personal de anvergura dedicat parintilor si copiilor, un proiect tinut la mare secret deocamdata, dar care va fi demarat in urma mesajelor  primite de la mii de parinti.

Succesul Zurli e explicat simplu de Mirela Retegan:

"Cred că Zurli a ajuns mare si frumos pentru ca a crescut firesc, simplu, in dragoste si cu atenţie asa cum trebuie sa creasca fiecare copil. Si mai ales cu iubire. Tot ce creste cu iubire creste minunat. De la o floare pana la o relatie. Iar noi am crescut milioane de relatii cu copii, parintii, bunicii si prietenii lor, in iubire. "

Viitorul suna Zurli!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre