Meniuri de toamna pentru bebelusi

/ / Modificat: 2015-10-19
Meniuri de toamna pentru bebelusi

Baby Fresh Food (www.babyfreshfood.ro), primul serviciu din Romania care furnizeaza mancare proaspata pentru copiii cu varsta peste 6 luni a lansat meniul de toamna.  

Cele 17 noi retete introduse in meniurile pentru copii peste 6 luni sunt create de o echipa de medici, aprobate de un medic pediatru, punand accent pe ingrediente proaspete, de sezon. Alaturi de produsele de baza din meniurile Baby Fresh Food, noile preparate de toamna ajuta parintii sa creeze un meniu zilnic gustos, sanatos si echilibrat pentru cei mici. 

Baby_Fresh_Food_Meniu_Toamna2

Printre propunerile specialistilor Baby Fresh Food pentru aceasta toamna se numara preparate precum: Supa crema de sfecla, Piure de gulie cu vita, Piure de dovleac copt cu pui, Quiche cu ciuperci (vegetarian), Mancare de gogosari cu vita, Piure de mei cu prune, Fishfingers (peste la cuptor) cu salata de radacinoase, dar si alte preparate sanatoase si gustoase. 

Baby_Fresh_Food_Meniu_Toamna3

"Credem ca gustul pentru hrana sanatoasa se educa, iar primii ani de viata sunt esentiali in dezvoltarea unor obiceiuri alimentare corecte si o nutritie adecvata. In fiecare anotimp includem in meniu retete noi, creative, cu ingrediente de sezon, astfel incat cei mici sa aiba acces la o gama larga de gusturi, arome, texturi si nutrienti. In meniul de toamna am introdus noi preparate cu radacinoase (morcov, pastarnac, telina, sfecla), dovleac placintar, struguri, ciuperci, gogosari, prune, gulii, in meniurile adaptate fiecarei etape de dezvoltare si diversificare", spune Antonia Condurovici, fondator Baby Fresh Food.  Ingredientele proaspete de sezon provin de la producatori locali, atent selectionati.

Baby_Fresh_Food_Meniu_Toamna4

Baby Fresh Food este un serviciu ce vine in intampinarea parintilor ocupati, dar preocupati de sanatatea copiilor lor, oferind o alternativa la mancarea pentru bebelusi pasteurizata. Pregatite doar din ingrediente naturale de cea mai buna calitate, atent selectionate, de la producatori si furnizori certificati, preparatele oferite nu au adaos de arome, coloranti sau conservanti.

Baby Fresh Food beneficiaza de consultanta specializata din partea unei echipe formate din specialisti ai clinicii Med Consult & Care, Dr. Luana Sahian si Dr. Alina Antohe, echipa care a creat retetele si a compus meniurile de diversificare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre