Media Service Zawada Publishing lanseaza cartile LEGO City si LEGO Friends

/ / Modificat: 2016-09-06
Media Service Zawada Publishing lanseaza cartile LEGO City si LEGO Friends

- Cele 4 carti din colectiile LEGO City si LEGO Friends sunt disponibile in reteaua de presa si librarii

- Cartile sunt recomandate copiilor cu varste de peste 6 ani

Media Service Zawada Publishing, editura care publica reviste si carti pentru copii, lanseaza patru carti din colectiile LEGO City si LEGO Friends. Cartile LEGO City – Statia de pompieri si Aventuri in spatiu sunt recomandate baietilor cu varste de peste 6 ani, iar LEGO Friends – Petrecerea si O zi de neuitat sunt recomandate fetelor cu varste de peste 6 ani.

"LEGO este un brand cu o istorie de peste 80 de ani, iar de-a lungul anilor s-a demonstrat ca acesta are o influenta benefica asupra dezvoltarii copiilor, incurajandu-le creativitatea si ajutandu-i sa isi dea frau liber imaginatiei. De aceea am decis sa includem in portofoliul MSZP aceste colectii", a declarat Andreea Constantinica, Sales & Marketing Manager, Media Service Zawada Publishing.

Coordonarea, gandirea strategica, imaginatia, printre beneficiile cartilor cu activitati

Aceste tipuri de carti, ce contin activitati, puzzle-uri si minifigurine, au mai multe beneficii asupra dezvoltarii copiilor. Acestia isi vor imbunatati abilitatile motorii fine ale mainilor, coordonarea si raţionamentul in spatiu. Mai mult, in rezolvarea sarcinilor, copiii isi vor dezvolta gandirea strategica, precum si capacitatea de memorare si concentrare, logica si imaginatia.

Cartile din colectia LEGO City, recomandate baietilor, contin aventuri si activitati, puzzle-uri de deslusit si benzi desenate, alaturi de minifigurine LEGO. Cei mici vor putea descoperi spatiul cosmic in Aventuri in Spatiu si vor invata ce inseamna sa fii pompier in Statia de Pompieri.

Cartile din colectia LEGO Friends, destinate fetelor, contin personaje care isi iubesc animalele de companie. Cele mici vor invata sa asambleze setul de joaca pentru hamster sau caruselul spatial LEGO®, vor rezolva puzzle-uri, vor citi despre cea mai amuzanta petrecere de zi de nastere si vor merge cu fetele in tabara.

colectia_lego_city

Cartile din colectiile LEGO City si LEGO Friends sunt disponibile incepand cu data de 30 august in reteaua de presa si in librarii, la pretul de 26,99 lei per carte.

Noi colectii LEGO, disponibile din octombrie 2016

Editura Media Service Zawada Publishing va completa seria de colectii LEGO in octombrie, odata cu lansarea LEGO Elves si LEGO DC Comics. Copiii vor raspunde la provocarile lui Batman si Robin sau ale Ligii Fantastice din colectia DC Comics si vor face cunostinta cu elfi si dragoni in cartile cu activitati LEGO Elves.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre