Matinal Junior la Radio Romania Junior

/ / Modificat: 2012-08-22
Matinal Junior la Radio Romania Junior

Cu emisiunea Matinal Junior, ziua incepe vesel la Radio Romania Junior! Jo, prezentatoarea emisiunii, iti spune tot ce vrei sa stii despre timp liber, vreme, spectacole, personalitati si multe alte lucruri care iti vor face ziua informata!

Matinal JuniorJo este sora mai mica a Profesorului Azet si este studenta la sociologie. Cei care o cunosc, inclusiv fratele ei (care ii spune Georgiana), stiu ca Jo este o tanara timida, concentrata pe studiu si pasionata de carti. Multi nu stiu, dar Jo este in acelasi timp o tanara moderna si distractiva, o mare fana a muzicii rock, careia ii place sa descopere lucruri noi despre tot ce se intampla in lume. Ea este prietena copiilor si a parintilor!

Pe langa faptul ca ii place sa citeasca pana seara tarziu, viseaza la o calatorie plina de aventuri in jurul lumii pe bicicleta si invata de zor sa cante la chitara, lui Jo ii plac foarte mult diminetile, pentru ca atunci are ocazia sa intre tiptil in laboratorul secret al fratelui ei, Profesorul Azet.

Aici rasfoieste ziarele dupa noutati, cauta pe internet tot felul de stiri si evenimente interesante pentru juniori, se intereseaza despre cum va fi vremea sau traficul si, nu in ultimul rand, se pune la punct cu tot ce se intampla in RadioLaborator peste zi.

Fiind o fire extrem de curioasa, ea vrea sa stie ce se intampla in RadioLaboratorul Junior, cu atat mai mult cu cat Profesorul Azet nu vrea ca ea sa afle de experimentele lui. Ceea ce el nu stie este ca Jo a aflat codul de acces si intra aici in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la 8.00 la 11.00.

matinal1

Pe langa toate acestea, Jo serveste cel mai gustos mic-dejun muzical.

Cand?

De luni pana vineri, de la 08.00 la 11.00

Cine?

Jo

Unde?

Tabara de copii New Paradise, Eforie Sud


matinal2

Avem, se pare, o multime de motive sa ne petrecem diminetile impreuna cu Jo in Radiolaborator! Dupa ce o insotim in calatoriile ei, haideti sa ne intalnim si sa povestim!Smile

radio_romania_junior

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre