MAREA EVADARE, targ de turism, editia de iarna

/ / Modificat: 2012-11-16
MAREA EVADARE, targ de turism, editia de iarna

Din 29 noiembrie pana in 2 decembrie vino in Plaza Romania!

Timp de 4 zile, poti descoperi activitati noi si interesante pentru a te distra si relaxa in sezonul de iarna!

Vino cu prietenii si planificati-va Revelionul, excursia la munte sau Craciunul la tara in Maramures, city break-ul in Amsterdam sau vacanta de sky in Austria sau Bulgaria! Afla ce poti face in weekend atunci cand simti ca urbanul nu ti se mai potriveste!

Pasionatilor de sporturi extreme le propunem articole si echipamente pentru ski, snowboard, iar celor care au nevoie de relaxare le prezentam oferte bune ale salinelor, spa-urilor si salonelor de infrumusetare din Bucuresti.

Daca vrei sa stai acasa si esti iubitor de jocuri, alege intre boardgames-urile, consolele sau jocurile video pe care ti le-am pregatit. Citeste o carte buna si savureaza un ceai cald sau participa la cursurile de pictura, dans, muzica, fotografie, cosmetica, modelism sau poate actorie, care cu siguranta te vor tine antrenat in sezonul rece.

Si pentru ca Mos Nicolae bate la usa, asteptam toti micutii, inarmati cu creativitate si energie sa isi descopere talentele si aptitudinile intr-o lume a hobby-urilor si a activitatilor creative si recreative.

Evadeaza din urban intre 29 noiembrie – 2 decembrie 2012, in PLAZA ROMANIA si planifica-ti o vacanta frumoasa de iarna la MAREA EVADARE!

www.pikaso.ro

http://www.facebook.com/MareaEvadare

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre