Mamicile care aleg sa efectueze procedura FIV la Wellborn pot primi, prin tragere la sorti, un pachet GRATUIT de urmarire sarcina si nastere

/ / Modificat: 2015-06-18
Mamicile care aleg sa efectueze procedura FIV la Wellborn pot primi, prin tragere la sorti, un pachet GRATUIT de urmarire sarcina si nastere

Spitalul Wellborn, primul spital de fertilitate si medicina materno-fetala din Romania, anunta lansarea campaniei Copilul tau, in sarcina Wellborn!, prin care ofera un sprijin extrem de important viitorilor parinti. 

In acest sens, cuplurile care aleg sa efectueze proceduri de fertilizare in vitro (FIV) in Spitalul Wellborn se inscriu in cursa pentru castigarea unui pachet complet de monitorizare a sarcinii si o nastere.

O campanie de sustinere a vietii, cat pentru toti viitorii parinti

Pachetul de urmarire a sarcinii si nasterea propriu-zisa include analize medicale uzuale recomandate pe toata perioada sarcinii, consultatii medicale efectuata le medicul curent, ecografii 4D de morfologie fetala – 1 pentru fiecare trimestru de sarcina si nasterea prin cezariana sau naturala cu 3 zile de spitalizare la un spital privat din Bucuresti.  Valoarea serviciilor medicale incluse in pachet este de peste 2500 euro!

Cuplurile eligibile sunt acelea care se inscriu pe website-ul Wellborn (www.wellborn.ro), conditia esentiala fiind aceea ca acestia sa inceapa procedurile FIV in cadrul spitalului pana in momentul tragerii la sorti. Pentru acele cupluri inscrise care nu au efectuat inca nicio procedura pana in momentul selectiei, exista sansa calificarii la tragerea la sorti planificata in luna viitoare.

"La Spitalul Wellborn, credem in excelenta medicala si in reusita, iar multumirea pacientilor nostri, cifrele care sustin succesul si faptul ca Wellborn este primul Spital dintre cele 10 nominalizate  si sprijinite de Ministerul Sanatatii prin finantare pentru procedurile FIV si embriotransfer valideaza eforturile noastre constante de a fi cei mai buni pe segmentul fertilizarii si medicinei materno-fetale in Romania. De aceea, pentru fiecare dintre cazurile pe care le coordonam, ne angajam sa identificam o solutie personalizata fiecarui caz si sa transformam visele in realitate, oferind tot sprijinul medical, toata expertiza acumulata prin mii de cazuri solutionate cu succes.", dr. Silviu Predoi, Manager Spital Wellborn. 

Spitalul Wellborn este singurul spital de fertilitate din Romania si centrul cu cele mai multe proceduri de Reproducere Umana Asistata (RUA) efectuate lunar in Romania. Pentru a asigura toate aceste performante, Wellborn asigura un numar impresionant de medici, fiind centrul medical cu cei mai multi medici angajati full-time pe acest segment de specializare medicala.

Mai multe detalii despre campanie pot fi gasite in cadrul www.wellborn.ro sau pe pagina de Facebook a Spitalului. 

In vederea efectuarii programarilor, pacientii pot suna la numerele de telefon 0319105 sau 031 425 11 15 sau puteti sa scrieti pe adresa de e-mail office@wellborn.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre