Maine se deschide BABY BOOM SHOW!

/ / Modificat: 2014-11-05
Maine se deschide BABY BOOM SHOW!

Nu ratati cele mai mari discount-uri exclusive, valabile doar pe perioada targului!

Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0-5 ani si viitoare mamici, are loc in perioada 6-9 noiembrie, la Romaero Baneasa. Cei peste 150 de expozanti v-au pregatit cea mai mare varietate de produse si cele mai mari discount-uri exclusive, de pana la 60%, valabile numai pe perioada targului. Descoperiti lista completa cu discount-urile pe care le veti gasi numai la BABY BOOM SHOW!

Tot in cadrul Baby Boom Show, am pregatit o zona de distractie - FUN LAND - special amenajata pentru copii, in care exista un loc de joaca cu gonflabile, ateliere diverse, photo corner, personaje de poveste si concursuri cu super premii. Nu ratati povestile spuse de actrita Monica Davidescu, joi, de la ora 16:00. Vedeti toate activitatile pentru copii din zona FUN LAND.

In plus, Baby Boom Show va asteapta cu doua mega tombole – Tombola Gravidei si Tombola Bebelusului, unde puteti castiga un kit de celule stem, in valoare de 1000 de euro, mobilier pentru camera copilului, carucioare, scaune auto pentru copii, jucarii, cosmetice si multe alte premii.

Sambata, pe 8 noiembrie, la ora 12:00, Baby Boom Show va da intalnire cu una dintre cele mai frumoase mamici, Carmen Bruma, care va vorbi despre cartea sa "Jurnal de Gravida – Cum sa-ti controlezi greutatea si sa ai un copil sanatos". Tot pe 8 noiembrie, de la ora 14:00, Baby Boom Show v-a pregatit un mega spectacol in premiera absoluta, cu castigatorii si copiii talentati de la Next Star.

Baby Boom Show isi va deschide portile pe 6 noiembrie, la Romaero Baneasa. Mai multe detalii despre ce puteti gasi la targ, aflati accesand www.babyboomshow.ro.

Nu uitati sa ne urmariti si pe pagina de Facebook KidexBabyBoom, pentru a fi la curent cu toate nouatatile si surprizele pe care vi le-am pregatit.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre