Ma aude cineva? Conferinta si Workshop de Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®

/ / Modificat: 2014-05-28
Ma aude cineva? Conferinta si Workshop de Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®

Aleth Naquet in Romania

Formator Metoda ESPERE®, creata de Jacques Salomé

Descopera secretele ce stau la baza comunicarii relationale si care te vor ajuta sa te simti mai implinit, mai liber si mai impacat cu tine insuti! Aleth NAQUET vine si anul acesta in Romania sa sustina Conferinta si Workshop-ul avand tema "Ma aude cineva?"

•             Conferinta: 20 iunie 2014 – 19:00-21:00 – Hotel Capital Plaza, Bucuresti

•             Workshop: 21-22 iunie 2014 – 09:00-18:00 – Bucuresti

"Ma aude cineva?" DA, te aude! Si pentru a-ti hrani nevoia esentiala de a fi ascultat si de a putea transmite in mod liber mesajele, este necesar sa inveti, mai intai, sa te asculti pe tine insuti, pentru ca mai apoi sa formulezi corect si coerent cerintele. Metoda ESPERE® - creata de Jacques Salomé, ne ofera exact instrumentele de care avem nevoie pentru a comunica eficient cu cei din jurul nostru si pentru a ne face auziti si intelesi.

Conferinta si Workshop-ul "Ma aude cineva?" ti se adreseaza tie, celui care iti doresti sa inveti sa te asculti, sa-ti constientizezi trairile si sa te exprimi liber.

Te-ai saturat de certurile in familie sau discutiile in contradictoriu cu sefii sau colegii tai? Ei bine, si tie ti se adreseaza aceste evenimente. Daca stii deja ce iti doresti, Aleth te va invata cum sa formulezi corect mesajele pentru a te face cu adevarat inteles.

Conferinta si Workshopul: Ma aude cineva? sunt organizate in Romania prin efortul Centrului de Dezvoltare Personala AMANESER (Romania), in parteneriat cu Centrul ADRES (Franta) si cu sprijinul deosebit al lui Jacques Salomé, creatorul Metodei ESPERE®.

Workshop-ul "Ma aude cineva?" abordeaza tematica intr-o maniera dinamica si vie, ceea ce va permite celor care nu cunosc Metoda ESPERE® sa o descopere intr-un timp scurt: pe langa informatiile teoretice pe care vi le va oferi, Aleth Naquet va lucra pe cazuri concrete propuse de voi, pentru ca voi, cei care veti participa, sa constientizati si sa aflati cum va puteti rezolva problemele de comunicare cu persoane cu care nu aveti cea mai buna relatie sau cu care nu reusiti sa comunicati.

Cateva teme abordate:

Ce inseamna comunicarea relationala?

Cum am putea sa formulam mesajele pentru a ne face auziti?

Cum putem reduce conflictele cu persoanele din jurul nostru (efectele nocive ale Sistemului antirelational SAPPE)?

Ce gresesc atunci cand cer ceva si nimeni nu ma asculta?

Cum iti poti asculta emotiile, fricile, dorintele si conflictele interioare

Cum te poti elibera de mesajele negative primite

Cum poti intretine o relatie fericita

Evenimentele vor fi sustinute de Aleth Naquet, specialist si formator in Comunicare Relationala prin Metoda ESPERE®. De-a lungul a peste 17 ani a format si initiat mai multe grupuri de specialisti si a sustinut numeroase conferinte si workshopuri pe teme de comunicare relationala.

A fost formata in Metoda ESPERE® de catre Jacques Salomé, autorul metodei. Aleth Naquet este membru fondator al Institutului ESPERE International, al carui presedinte a fost pana in 2009. Din 2009 este presedinta Comisiei de Supervizare a Institutului, garantul metodei.

Participantii la workshop vor primi o Atestare internationala eliberata de Centrul ADRES – Franta, in colaborare cu Centrul AmaneSer.

Centrul Amaneser este organizatorul in Romania al programului de formare in Metoda ESPERE® deschis atat specialistilor, cat si publicului larg.

Costul workshopului este de 190 Euro, si acopera: participarea la program, suportul de curs, traducere (romana–franceza, franceza–romana) pe durata intregului program si 2 pauze de cafea.

Taxa de participare la conferinta este de 80 lei. Se asigura traducere (romana–franceza, franceza–romana).

Pentru mai multe detalii si inscrieri: Centrul AmaneSer

www.amaneser.ro

e-mail: amaneser@amaneser.ro

Tel: 021/327.54.45 / 0723.396.368,

Facebook Aleth Naquet In Romania

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre