Kids On The Moon - Copiii cuceresc spatiul in Ploiesti Shopping City

/ / Modificat: 2015-09-10
Kids On The Moon - Copiii cuceresc spatiul in Ploiesti Shopping City

Vizitatorii celui mai mare centru comercial din Prahova si din imprejurimi vor avea parte de o aventura extraordinara in perioada 9 - 30 septembrie 2015, cand vor putea afla toate secretele cosmosului in cadrul proiectului Copiii Spatiului sau KIDS ON THE MOON, in Ploiesti Shopping City.

KIDS ON THE MOON este locul unde cei mici si cei mari vor descoperi misterele universului si vor putea experimenta viata din afara planetei noastre, prin intermediul unei expozitii dinamice cu rol educativ. Copiii se vor echipa in costume de astronaut, vor „calatori” pe Luna, vor vizita o baza spatiala, vor vedea cum arata un telescop, o nava si vor afla numeroase informatii despre planete si alte astre ceresti.

Proiectul "KIDS ON THE MOON" se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, cu scopul de a trezi si dezvolta interesul prichindeilor si adultilor pentru univers. Intentia proiectului este de a dezvalui intr-un mod practic si distractiv o serie de pasi facuti de Om si de a prezenta evolutiile tehnologice fundamentale ce au condus la fantastica cucerire a lumii exterioare Terrei.

"KIDS ON THE MOON este o «calatorie» in spatiu, prin intermediul unei expozitii in care mini-exploratorii pot vedea si chiar experimenta anumite senzatii resimtite de astronautii adevarati. Ne-am dorit ca Ploiesti Shopping City sa devina o destinatie a jocurilor interactive, atat in ochii micutilor, cat si in ai parintilor. Vrem sa oferim publicului nostru o experienta extraordinara, prin acces direct la site-urile NASA si ESA, experienta ce ii va ajuta pe copii sa descopere noutatile lumii spatiale, sa vizioneze imagini multimedia si sa isi dezvolte cunostintele despre Cosmos.", declara Marina Trifina, Marketing Manager pentru Ploiesti Shopping City.

Micii fani ai cosmosului sunt asteptati de luni pana vineri la Ploiesti Shopping City, in zona scarilor rulante, intre orele 13:00-20:00, iar in weekend de la 11:00 pana la 21:00. Turul interactiv dureaza 40 de minute si este organizat pentru grupuri de 15-20 de copii.

Taxa de intrare este de 10 lei, iar, pentru grupuri organizate de minimum 15 copii, pretul unui bilet este de 5 lei. Intrarea se face pe baza de bilet, apoi, dupa achizitionarea acestuia, este necesara o programare pentru a avea acces la eveniment. Biletele si programarile se fac la Biroul de informatii din interiorul PloiestI Shopping City. 

Pentru grupuri organizate exista posibilitatea rezervarii in afara orelor de program.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre