Kids` Dino Dig, lumea preistorica, reinvie in Plaza Romania

/ / Modificat: 2012-02-23
Kids` Dino Dig, lumea preistorica, reinvie in Plaza Romania

Dinozaurii sunt in oras! Plaza Romania organizeaza in perioada 27 ianuarie – 12 februarie evenimentul Kids` Dino Dig, dedicat tuturor copiilor pasionati de lumea preistorica. Kids` Dino Dig poate fi vizitat zilnic, in Plaza Romania, intre orele 10.00 si 20.00, iar inscrierea in expeditie este gratuita, se face in grupuri si cu ajutorul unui ghid care va oferi toate explicatiile necesare unei aventuri arheologice.


Kids' Dino Dig este un concept interactiv care isi propune sa ii invete pe cei mici cele mai ascunse secrete ale descoperirilor arheologice. In cadrul expeditiei, copiii participanti vor fi impartiti in doua echipe de cate 10-20 de "oameni de stiinta" si vor fi echipati corespunzator.

Sub indrumarea unui profesor de paleontologie, micutii vor afla cum sa intrebuinteze instrumentele necesare pentru a face sapaturi si a descoperi fosilele dinozaurilor care au trait pe pamant cu milioane de ani in urma. Dupa cercetarea desfasurata pe teren, copiii vor face un tur prin spatiul dedicat lumii preistorice, urmand ca la final sa primeasca certificate de mici experti in paleontologie.


Scheletul in marime naturala a dinozaurului Allosaurus, o expozitie dedicata fosilelor, dar si prezentarea audio-video a principalelor perioade preistorice sunt doar cateva dintre elementele pregatite la Kids` Dino Dig in Plaza Romania.


Kids` Dino Dig este un proiect de anvergura, in esenta educativ care se adreseaza in principal copiiilor cu varste cuprinse intre 6-12 ani. Participantii isi vor imbogati cunostintele despre primele forme de viata de pe Pamant si se vor putea fotografia cu dinozaurii expusi. Copiii cu varste sub 6 ani vor avea un spatiu de joaca special amenajat, unde vor putea desena dinozauri sau se vor amuza cu  jocuri tematice, concursuri si multe surprize.

In perioada 17 februarie – 4 martie, aventura Kids` Dino Dig va continua la Bucuresti Mall. 

Mai multe informatii puteti afla pe www.plazaromania.ro. Parintii copiilor care participa la Kids' Dino Dig pot beneficia de multe reduceri la magazinele din Plaza Romania.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Activitati copii iarna Activitati cu copilul Activitati educative copii Activitati educative

Articole recomandate

Citeste si despre