Kidex-Baby Boom. Oferte de iarna si surprize minunate!

/ / Modificat: 2012-11-28
Kidex-Baby Boom. Oferte de iarna si surprize minunate!

De MAINE, Kidex-Baby Boom va asteapta cu oferte de iarna si surprize minunate!

29 noiembrie - 2 decembrie, 2012 | Romexpo, Pav. C4 si C5

Cel mai asteptat targ pentru copii isi deschide MAINE portile! In perioada 29 noiembrie - 2 decembrie, aproximativ 100 de companii care ii aprovizioneaza an de an pe Mos Nicolae si pe Mos Craciun, vin la Romexpo pentru a dezvalui parintilor de copii cuminti, cele mai noi si mai interesante produse si servicii. Evenimentul este organizat de Euroexpo si Romexpo.

Oferta bogata a targului cuprinde tot necesarul cresterii unui copil, din perioada maternitatii si pana in prima zi de scoala –  carucioare speciale de iarna, hainute groase si incaltaminte confectionata impotriva gerului, asternuturi pufoase si calduroase care "respira", jucarii educative si jocuri de pus sub brad, mobila de basm pentru camera bebelusului, aparate medicale pentru uz casnic, haine si cosmetice pentru gravide etc – dar si servicii oferite de banci de celule stem, gradinite, cluburi si asociatii pro familie.

Inceput de sarbatoare cu bucurii pentru copii  

Atmosfera de poveste va dainui pe intreaga durata a targului, gratie programului special realizat pentru prichindei. Scena va fi animata in permanenta de ansambluri vocale si grupuri sportive care vor oferi un show de neuitat pentru cei mai mici dintre spectatori. Evenimentul care va fura toate aplauzele va fi Kidex-Baby Boom Music Show, un festival de cantece pentru copii, ai carui participanti nu au mai mult de 12 ani.

In plus, sambata, incepand cu ora 12:00, va avea loc Maratonul Carucioarelor, o competitie pentru tatii iuti de picior. In uralele sustinatorilor aflati pe margine, ei trebuie sa alerge "la carma" caruciorului, catre linia de sosire. Cel care reuseate sa-si invinga, unul cate unul, adversarii primeste un set KIKA format din carucior, landou si scoica de masina.

De premii vor avea parte si parintii norocosi, care vor participa la Tombola Gravidei si Tombola Bebelusului. Ei vor avea sansa sa castige unul dintre minunatele premii oferite la Kidex-Baby Boom, cel mai mare dintre acestea fiind un kit complet de celule stem, cu stocare pe 18 ani, in valoare de 8.000 lei, oferit de Biogenis.

Clubul "Traieste sanatos!", despre vaccinare, prevenire si tratare

Vineri, incepand cu ora 11:00, Kidex-Baby Boom gazduieste un eveniment important in viata de familie a oricarui parinte responsabil: Clubul "Traieste sanatos!", o sesiune de  seminarii sustinute de specialisti in medicina copilului si moderate de Simona Balanescu, gazda emisiunii "Traieste sanatos!", difuzate de Antena 2.

 Temele dezbatute sunt:

  • Mituri in ingrijirea copilului/ Boli frecvente si periculoase, dar care sunt, din pacate, prea putin cunoscute – Cum ne putem feri copilul de ele?/ Controversa despre vaccinare – care sunt riscurile unui copil nevaccinat ajuns in colectivitate – seminar sustinut de Prof. dr. Ioana Alina ANCA, Medic Primar Pediatru, Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "Prof. Dr. Alfred Rusescu”;
  • Greseli in alimentatie si tulburarile digestive ale copiilor de 0-5 ani, seminar sustinut de dr. Maria EREMIA, Medic Specialist Pediatru, Medicina de familie;
  • Beneficiile homeopatiei la copii, seminar prezentat de dr. Anca MIHALCEA, Medic Homeopat;
  • Cum alegi o banca de celule stem?, seminar sustinut de Cristian Lacraru - Director de Comunicare Biogenis.

Seminariile Clubului "Traieste sanatos!" nu vor fi singulare, intalniri intre parinti si diversi specialisti avand loc pe intreaga durata a targului Kidex-Baby Boom.

Vezi programul seminariilor!

Va asteptam la targ cu zeci de premii si mii de cadouri!

Program de vizitare

Joi – sambata 10:00 – 19:00

Duminica 10:00 – 16:00

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul www.kidexbabyboom.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre