Juniori in afaceri, editia a sasea

/ / Modificat: 2012-11-26
Juniori in afaceri, editia a sasea

Pe 17 noiembrie, in parteneriat cu Diverta si Plaza Romania, NextSteve Group realizeaza programul "Juniori in afaceri" - Turneu National de Educatie Financiara si Antreprenoriat destinat copiilor cu varsta cuprinsa intre 8 - 13 ani.

"Juniori in afaceri" este un program ce dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare si antreprenoriale ale copiilor prin jocuri si activitati interactive.

Programul "Juniori in afaceri" este impartit in 2 etape:

Etapa 1. Indrumati de un trainer, copiii realizeaza jocuri de creativitate si intervieveaza un antreprenor local de succes.

 

Etapa 2. Copiii vor fi organizati in echipe si vor primi un buget supriza de bani reali pentru a realiza produse proprii pe care sa le vanda apoi in cadrul unui Targ cu vanzare de produse realizate de ei in Plaza Romania. Pentru vanzarea produselor, copiii vor avea la dispozitie 1h, iar profitul obtinut de ei in urma vanzarii va fi impartit dupa cum urmeaza:

-  80% din profit este impartit in mod egal membrilor echipei;

-  20% din profit este donat catre un ONG local.

Pana in prezent au avut loc 5 editii "Juniori in afaceri" in orasele Bucuresti, Bacau, Iasi, unde au participat peste 50 de copii, cu varsta intre 7 - 13 ani, impartiti in 16 echipe, in 3 orase (Bucuresti, Bacau, Iasi), si impreuna au strans un profit total de 1500 lei, din care au mai donat in jur de 200 lei catre alti copii din familii cu posibilitati financiare reduse prin organizatiile non-profit: Fundatia pentru Sprijin Comunitar si World Vision Romania. In plus, copiii s-au intalnit cu 5 antreprenori care le-au povestit despre inceputurile lor in antreprenoriat si primii bani castigati.

Inscrierea copiilor in program se realizeaza la numarul de telefon: 0746.042.033 sau la ACEST FORMULAR, pana la data de 16 noiembrie, orele 16.00.

Numarul de participanti este de 16 copii.

Biletele de participare sunt:

Bilet "Fun": 70 lei/ participant.

Bilet "Fun&TShirt": 110lei/ participant.

In pretul ambelor bilete sunt incluse: materiale de lucru, bugetul pentru creatie de produse si targ, gustari, diplome de participare, cadouri si un tricou pentru activitate (ce se va inapoia dupa eveniment, in cazul biletului "Fun" tricoul nu este de vanzare).

In cazul in care va doriti sa achizitionati tricoul personalizat "Juniori in afaceri", va rugam sa alegeti biletul "Fun&TShirt", indicandu-ne ulterior marimea dorita in cadrul formularului de inscriere. Tricourile sunt din bumbac 100% si se fac doar la comanda.

Dupa inscriere, parintii vor primi "Juniori in afaceri - Ghidul parintelui" cu informatii organizatorice si referitoare la modul de plata a biletului de participare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre