Itsy Bitsy sarbatoreste copilaria alaturi de prieteni

/ / Modificat: 2014-05-30
Itsy Bitsy sarbatoreste copilaria alaturi de prieteni

Itsy Bitsy sarbatoreste copilaria alaturi de prieteni - Show-ul prietenilor cantaciosi!

Ai aflat? Itsy Bitsy se pregateste de o sarbatoare mare mare de tot, anume "Show-ul prietenilor cantaciosi"! Fredonezi? Tii ritmul? Minunat! Hai la distractie!

De Ziua Copilului, de la ora 17.00, te asteptam in Parcul Oraselul Copiilor din Bucuresti la o portie de suuuper distractie! Pe scena, iti aducem o multime de cantaciosi si dansatori, jocuri si concursuri pentru toate varstele!

Gazda evenimentului este chiar Nouria, realizatoarea emisiunii Mamma Mia.

Fredoneaza alaturi de Andra si Razvan Gogan,grupurile de copii Contrapunct, Liliput, Amicii, Rogvaiv si Miniton! Tine pasul cu cei din trupa de dans Trouble Crew!

Nelipsiti vor fi cei mai curajosi Aparatori ai Galaxiei Xarazon, Itsy si Bitsy, ce au pregatit niste jocuri speciale, cu multe premii.

Totodata, vino sa te intalnesti cu vedetele care au marcat atatea generatii de copii! La "Show-ul prietenilor cantaciosi", vor fi prezenti si ne vor canta Oana Sarbu, Margareta Paslaru, impreuna cu micutii din corul Allegretto, Monica Davidescu si Aurelian Temisan, alaturi de fetita lor.

Ne-au vorbit foarte frumos despre lumea copiilor si de abia asteapta sa fie pe scena Itsy Bitsy:

Actrita Monica Davidescu, ne-a urat sa avem la eveniment un timp cat se poate de frumos "ca sa stam foarte placut de vorba si sa ne simtim bine!"

"Visati, dar luptati pentru visul vostru!", ne-a spus marea artista Margareta Paslaru.

Iar Oana Sarbu, cunoscuta actrita si cantareata de muzica usoara, ne-a indemnat sa ne bucuram de copilarie si de timpul petrecut in familie: "Lumea copiilor e o lume sfanta! Iubiti-i pe copiii vostri, acordati-le timp, ascultati-i, incercati sa-i intelegeti, ca pe niste mici adulti."

Am primit indemnuri la distractie si voie buna si de la alti prieteni cantaciosi ai Itsy Bitsy, Andreea Marin, Dan Teodorescu, Luminita Anghel si Daniel Iordachioaie care ne-au transmis cele mai frumoase urari.

Hai la "Show-ul prietenilor cantaciosi"! Hai sa cantam si sa dansam impreuna, sa ne jucam si sa ne bucuram de copilarie, indiferent de varsta!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente de 1 Iunie 2014 1 Iunie copii Ziua copilului

Articole recomandate

Citeste si despre