Itsy Bitsy picteaza animale uriase de 1 Iunie

/ / Modificat: 2015-05-26
Itsy Bitsy picteaza animale uriase de 1 Iunie

Itsy Bitsy FM ii invita pe copii si parinti la cel mai colorat eveniment din Bucuresti, luni - 1 Iunie, incepand cu ora 17:00, in Parcul Oraselul Copiilor. De ziua lor, copiii vor da startul distractiei anului alaturi de eroii lor preferati, Itsy si Bitsy.

Sunt asteptati in parc peste 15.000 de prieteni ai radioului, cu multa distractie, muzica, dansuri, jocuri, personaje preferate si multe premii.  Copiii vor putea colora trei animale uriase realizate special pentru aceasta sarbatoare: o girafa, un elefant si o camila.

Pe scena din Parcul Oraselul Copiilor vor canta si vor dansa peste 150 de copii din trupele Amicii, Contrapunct, Fargolino, Liliput, Miniton, Rogvaiv, Instinct Dance din Bucuresti si All Stars Slobozia. Alaturi de ei va canta si invitatul special, Nicu Alifantis. Cantecele lui dedicate copiilor sunt de pe proaspat lansatul album cu muzica pentru copii, "Sotron". 

Prietenii matinalului de la Itsy Bitsy FM vor avea surpriza sa ii intalneasca pe realizatorii lor preferati, Luiza si Mario, care vor fi gazdele intregului eveniment din parc. Pentru tati si pentru pasionatii de gadgeturi, va veni pe scena cu surprize George Buhnici, cunoscutul realizator TV.

"Pentru noi, ziua de 1 Iunie este momentul mult asteptat al fiecarui an, de 10 ani incoace. Este sarbatoarea care ne ofera prilejul sa intram in contact vizual cu prietenii radioului, sa ne incarcam bratele de imbratisari si inimile de bucuria noastra de a darui si a lor de a primi. E o energie asa minunata in intalnirea aceasta intre echipa Itsy Bitsy si ascultatorii sai, incat ne tine un an intreg!" declara Nadia Tataru, Director General Itsy Bitsy FM.

La eveniment sunt asteptate si vedete din lumea artistica si media, impreuna cu copiii lor. Iar pulsul evenimentului va putea fi luat permanent prin accesarea adresei www.facebook.com/radioitsybitsy unde vor fi postate fotografii facute la fata locului. 

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 4 si sustinut de Cavit Junior, Bioland Junior, Danonino, BCR, Fulga, Ford, LC Waikiki, Himalaya.  

Despre ITSY BITSY - Brandul ITSY BITSY include singurul post de radio din Romania pentru parinți si copii, www.itsybitsy.ro, ateliere pentru parinți si copii si evenimente pentru timpul liber in familie. Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti si in peste jumatate din teritoriul Romaniei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente 1 iunie Evenimente pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre