Invata engleza cu Ziggy and Zaggy - Adventures in Storyland!

/ / Modificat: 2015-11-24
Invata engleza cu Ziggy and Zaggy - Adventures in Storyland!

Shakespeare School aduce limba engleza mai aproape de copii, prin noul volum al aventurilor lui Ziggy & Zaggy 


Shakespeare School a lansat, alaturi de editura Aramis, cartea „Invata engleza cu Ziggy & Zaggy - Adventures in Storyland”. Al doilea volum al aventurilor celebrelor personaje Ziggy si Zaggy se adreseaza copiilor intre 6 si 11 ani si isi propune sa le stimuleze, prin dialog, joc si cantec, abilitatea naturala de a invata o limba straina. 

Scopul cartii este acela de a crea impresia unui joc la care sunt invitati copiii alaturi de parinti. Lectiile de engleza se pot transforma, astfel, in activitati distractive perfecte pentru orele petrecute alaturi de familie. 

Volumul “Invata engleza cu Ziggy & Zaggy – Adventures in Storyland” are ca model stilul de predare cald si prietenos abordat de Shakespeare School in cadrul cursurilor sale. Ziggy si Zaggy isi continua calatoria prin universul limbii engleze, intalnind personaje din povesti celebre cum ar fi Dorothy sau Omul de Tinichea din Vrajitorul din Oz, Alice sau vestitul Iepure din Alice in Tara Minunilor sau Alba ca Zapada si cei Sapte Pitici. 

Lectiile aduc un element nou: experienta video. Cartea este insotita de un DVD in care cele doua personaje prind viata. Fiecare lectie are un videoclip dedicat, in care protagonistii sunt chiar Ziggy si Zaggy. Astfel, copiii pot urmari cele doua personaje si pot intra mai usor in poveste. Cei mici se distreaza si asimileaza cu usurinta notiunile noi de gramatica si vocabular repetate de cele doua personaje in dialogurile lor.

"Ne bucuram foarte mult ca am reusit sa ducem mai departe povestea lui Ziggy si a lui Zaggy. Ne dorim sa oferim copiilor din Romania o experienta placuta si eficienta de invatare a limbii engleze, iar volumul Invata engleza cu Ziggy & Zaggy – Adventures in Storyland este inca un pas pe care il facem in aceasta directie.” spune Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

“Invata engleza cu Ziggy & Zaggy – Adventures in Storyland prezinta copiilor, intr-un mod jucaus, notiuni elementare de gramatica, fiecare tema fiind urmata de exercitii structurate pe 3 niveluri de dificultate: 6 – 7 ani, 8 – 9 ani, 10 – 11 ani. Cartea ofera, astfel, un prilej pentru copii de a invata si exersa notiuni noi de limba engleza, intr-un mod distractiv si interactiv, alaturi de parintii lor.” spune Marilena Chirculete, profesor Shakespeare School si co-autor al cartii.

„Lectiile au o abordare bilingva (romana-engleza), care incurajeaza copilul sa devina autonom in invatare. Trecerea din romana in engleza se face cu rapiditate, iar povestea isi pastreaza cursivitatea, fara a fi nevoie de intreruperi pentru a i se explica notiunile noi. Totul devine usor de urmarit, lasand copilului impresia ca deja intelege limba engleza, ceea ce ii stimuleaza increderea in sine si ii da sentimentul ca engleza este accesibila pentru el si usor de inteles.” spune Georgiana Bose, profesor Shakespeare School si co-autor al cartii.

Volumul "Invata engleza cu Ziggy & Zaggy - Adventures in Storyland" a fost lansat duminica, 22 noiembrie, in cadrul Targului de carte Gaudeamus 2015, la standul Editurii Aramis. Cartea este disponibila online, pe site-ul editurii, si in librarii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre