Intalnire cu Dodi si Roni

/ / Modificat: 2017-04-05
Intalnire cu Dodi si Roni

Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” si Uninvented Kids ii invita pe copii la o noua intalnire cu Dodi si Roni sambata, 8 aprilie de la ora 11.00, la sediul Muzeului din Sos Kiseleff nr.1. Neinfricatii exporatori care strabat lumea-n lung si-n lat studiind flora si fauna Planetei vor face echipa cu Andreea Draghici, o tanara cercetatoare de la Muzeu.

Daca in intalnirile de pana acum am facut cunostinta cu prieteni dragi din povestile copilariei, am fost plecati impreuna intr-o calatorie imaginara la Polul Sud, sau am aflat ce se ascunde sub un „strai frumos”, de data aceasta vom face cunostinta cu trei maestri ai deghizarii: cameleonul, dragonul de mare si insecta bat. In prima parte a intalnirii, Andreea le va explica micutilor faptul ca aceste simpatice vietati au in comun capacitatea de a se camufla si ca ele fac acest lucru pentru a nu fi demascate atunci cand isi urmaresc prada, sau pentru a se ascunde de pradator.

In a doua parte a evenimentului se vor organiza o serie de jocuri si ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre, la care copiii vor fi pe rand spectatori si protagonisti. Artistii Companiei Uninvented Kids au pregatit, ca de obicei, o mica surpriza tuturor celor care vor fi inspirati de momentele artistice si vor dori sa-si faca acasa propriul teatru de umbre!

Daca doriti sa aflati curiozitati si lucruri inedite despre vietatile care se camufleaza, daca iubiti teatrul de umbre, sau daca vreti pur si simplu sa petreceti in mod placut o ora la Muzeu, trebuie sa ajungeti la intalnirea cu Dodi, Roni, Andreea si cu trei maestri ai camuflajului!

La intalnire sunt invitati copiii cu varste cuprinse intre 4 si 9 ani. Inscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, in limita a 50 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre