IMPACT planteaza 900 de copaci in complexul rezidential GREENFIELD

/ / Modificat: 2016-03-02
IMPACT planteaza 900 de copaci in complexul rezidential GREENFIELD

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR planteaza anul acesta 900 de copaci in complexul rezidential GREENFIELD, cate unul pentru fiecare apartament construit in 2016. 

Complexul situat la periferia padurii Baneasa este in curs de dezvoltare, in prezent fiind in constructie 420 de apartamente din Ansamblul Salcamilor.

plantare_copaci

Prima etapa a plantarii a avut loc ieri, cand reprezentantii companiei si locuitorii complexului au plantat primii copaci. "Vedeta" este un brad inalt de 6 m, care a fost amplasat la intrarea in GREENFIELD.

Apropierea de padurea Baneasa este un atuu imens pentru rezidenti, care se bucura de liniste si de un aer mai curat cu 50% decat cel respirat de ceilalti locuitori ai capitalei. IMPACT isi doreste sa construiasca sustenabil, ceea ce inseamna mai mult decat locuinte moderne, de calitate. Ideal pentru cei care traiesc in marile orase este sa poata evada cu usurinta in natura iar GREENFIELD indeplineste aceasta conditie, spun reprezentantii companiei.

In GREENFIELD se vor planta diversi arbori si conifere: salcami, artari, tei, liliac, tuia si picea.

copaci

In Ansamblul Salcamilor, din 2014 pana in prezent, s-au construit 35 blocuri cu regim de inaltime P+5, in total 924 apartamente de 2, 3 si 4 camere. In perioada imediat urmatoare va incepe constructia altor 38 blocuri, avand 888 apartamente ce vor fi finalizate in ultimul trimestru al acestui an, respectiv primul trimestru din 2017.

In 2015, IMPACT a vandut 388 de case si apartamente, veniturile generate de acestea fiind de 106,5 milioane de lei, de 4 ori mai mult decat in 2014. IMPACT, companie listata la BVB, a anuntat in 2015 un profit din vanzarea de proprietati rezidentiale de 25,9 milioane de lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre