Happy Run-Race for the Cure Romania

/ / Modificat: 2016-05-10
Happy Run-Race for the Cure Romania

Fundatia Renasterea are placerea de a va invita pe 4 iunie sa luati startul la "Happy Run-Race for the Cure Romania", cu Start la Intrarea Piata Charles de Gaulle a Parcului Herastrau.

Fondurile stranse in cadrul acestui cros caritabil vor fi folosite pentru:

- a oferi peruci pacientelor oncologice

- a oferi teste gratuite pacientelor oncologice

- a oferi proteze mamare

- sesiuni de suport si informare asupra noilor terapii pentru paciente

- sustinere psihologica pentru paciente

- a organiza reuniuni de specialitate intre medici, autoritati, pacienti si companii

- campanii de informare asupra importantei depistarii precoce a cancerului de san.

Cine participa

La acest eveniment vor participa numeroase personalitati, sustinatoare ale activitatilor fundatiei. Primele vedete care au transmis mesaje de sustinere a evenimentului sunt Andreea Esca – Ambasador al Fundatiei Renasterea, Inna, Andreea Raicu, Brighi, Nadia Comaneci, Gheroghe Hagi, Adina Halas, Corina Caragea, Raluca Arvat, Cabral, si Pavel Bartos. Numeroase companii, ambasade si licee si-au anuntat prezenta la eveniment, printe acestea se numara: Ambasada Italiei, SUA, Moldova, Spania, Croatia, Liceele Lauder, Jean Monnet, American International School of Bucharest, Liceul Aldo Moro, ICHB, s.a. Participantii vor primi tricoul oficial al cursei, vor participa la incalzire, inainte de start, vor primi o medalie imediat dupa trecerea liniei de finish si vor avea parte de surprize (tombola cu premii), jocuri educative si distractie pe tot parcursul zilei. Primele 3 locuri la cursa de alergare femei, barbati vor primi vouchere abonament la Worldclass, la Iconic Health si City Grill, produse cosmetice Melkior (femei), iar primele 3 pozitii vor primi si cupa Race for the Cure.

Ce este Happy Run! – Race for the Cure Romania

Happy Run! – Race for the Cure Romania este cea mai renumita cursa dedicata preventiei cancerului de san, din lume. Inscrierile se pot face pana pe 2 iunie pe: www.fundatiarenasterea.ro, pe 21-22 mai si pe 28-29 mai la Carrefour Baneasa si in ziua cursei, in intervalul orar 8-10, in parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulle). Race for the Cure este cel mai amplu si de succes eveniment international de sarbatorire a invingatoarelor in lupta cu cancerul de san, de informare si strangere de fonduri.

Inaugurata in anul 1983, Komen Race for the Cure a evoluat de la o cursa cu 800 participanti in Dallas, la peste 150 de curse, pe 4 continente, cu peste 1.6 milioane de participanti in intreaga lume. In Bucuresti, evenimentul va avea urmatorul traseu: Parcul Herastrau/Pta Charles de Gaulle, Bd Maresal Prezan, Sos. Kiselleff, Pta Victoriei, Bd Aviatorilor.

Competitia este structurata pe 3 categorii:

-5 km – cursa alergatori

-Happy Run -5 km plimbare pt persoane de toate varstele

-Fun Walk- 1 km- plimbare.

Se vor forma echipe si competitii intre: scoli, ambasade, companii, cluburi sportive. Se vor oferi premii pentru urmatoarele categorii: echipa cea mai numeroasa, cea mai eficienta in strangerea de fonduri, cea mai galagioasa si cea mai „funny”.

Evenimentul reprezinta o modalitate de constientizare a importantei preventiei cancerului si de celebrare a invingatoarelor in lupta cu cancerul.

Donatia recomandata pentru inscriere este de 50 lei pentru adulti, 20 de lei pentru copii intre 14-18 ani, iar copiii sub 14 ani pot participa gratuit.

Evenimentul se va desfasura cu sustinerea Presedintiei Romaniei, sub Patronajul Ambasadei Italiei la Bucuresti, cu sprijinul Bucharest Running Club, al Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania si a Comitetului Olimpic Roman.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre