Fortza, primii fulgi de porumb din Romania, se reinventeaza!

/ / Modificat: 2015-11-24
Fortza, primii fulgi de porumb din Romania, se reinventeaza!

Pe final de an, primele cereale romanesti revin in Fortza! GoodMills Romania, companie cu o lunga traditie pe piata de morarit si panificatie, reinventeaza fulgii de porumb Fortza si lanseaza trei sortimente noi, cu acelasi gust autentic, dar cu un design proaspat si atragator. 

De mai bine de patru decenii, Fortza sunt cerealele preferate pentru micul dejun, de romanii care vor sa urmeze un stil de viata sanatos si care iubesc gustul traditional de fulgi adevarati. Fortza a ajuns pentru prima data in bolul cu lapte al romanului in 1971, iar in 2015 revine intr-un trio de senzatie: Fortza de Rontzaiala, Fortza de Atractzie si Fortza de Bere.

Fortza de Rontzaiala este gustarea ideala pentru cei care adora sa rontaie cate ceva in fiecare zi: la micul dejun, in bolul cu lapte sau iaurt, la birou, la scoala, in pauza mare, atunci cand citesc stirile sau blogul preferat sau atunci cand apare noul episod din serialul pe care il urmaresc de cateva sezoane bune. Merge de minune si la film, atat intr-o seara in doi, cat si in gasca. Fortza de Rontzaiala sunt fulgi de porumb cu textura fina, imbogatiti cu multivitamine si fier, care dau energie cat pentru intreaga zi.

Fortza de Atractzie este sortimentul de cereale special conceput pentru doamne si domnisoare: fulgii fini de porumb pastreaza savoarea autentica, insa nu contin zahar si indulcitori, fiind astfel pe placul siluetei. Continutul bogat de vitamine (C, B1, B2, B6 si B12), minerale (fosfor si fier) si antioxidanti sustine sanatatea organismului, iti ofera energie si vitalitate si transforma orice zi plina de provocari intr-o victorie. 

Fulgii de porumb Fortza de Bere sunt mari iubitori de sport, anuntandu-se nelipsiti in serile in care gasca se aduna sa urmareasca meciurile echipelor favorite. Fortza de Bere sunt fulgi de porumb supra-dimensionati, extra-crocanti, cu sare de mare, si sunt partenerii la locul potrivit si in momentul potrivit atunci cand se comenteaza faze complexe de atac sau cand se spun bancuri tari.

Fortza fiecaruia vine din farmecul personal, din pasiunile sale, din loialitatea fata de cei dragi, din bucuriile traite alaturi de familie, prieteni si colegi, din visurile si idealurile sale. Pentru ca toate acestea prind contur atunci cand suntem sanatosi si plini de energie, Fortza raspunde „prezent” la orice prilej de rontzaiala. Fiecare punga de fulgi de porumb Fortza contine 250g de gustare sanatoasa si crocanta.

Fortza este cu tine din 1971. Foloseste-o responsabil si ia-ti un plus de energie in fiecare zi!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre