Festivalul International de Arta a Circului – editia a IV-a

/ / Modificat: 2012-05-22
Festivalul International de Arta a Circului – editia a IV-a

Dupa un megashow de renume, Circ & Variete Globus "lanseaza la apa" pe 26 mai, cea de-a patra editie a Festivalului International de Arta a Circului, un eveniment deja cunoscut publicului bucurestean si nu numai. Si spunem ca "lanseaza la apa" deoarece doua dintre circurile participante sunt Circul "Aquatico Zopis" din Spania si Circul "Aquatico Loredana Bellucci" din Italia. Lor li se va alatura in competitia pentru "Leul de Aur", Circul "Americano" din Serbia.

Spaniolii vor evolua la sediul din Aleea Circului, in cadrul unui spectacol impresionant cu acrobati renumiti, italienii vor putea vazuti in Parcul Titan, intr-un spectacol in care vor intra multe, multe animale-artiste, iar sarbii vor astepta aplauzele voastre in Parcul Moghioros, cu un spectacol traditional.


Cea de a patra editie a Festivalului International de Arta a Circului va debuta in data de 26 mai si se va finaliza in data de 3 iunie, timp in care vom urmari cu sufletul la gura intrecerea dintre cele trei circuri binecunoscute publicului international.


Dupa atatea zile de emotii, in data de 5 iunie, in cadrul unui spectacol de gala, cele trei jurii – Juriul de Specialitate, Juriul Artistilor si Juriul Copiilor vor anunta spectacolul castigator al acestei editii, cea mai buna productie urmand a fi evaluata in ansamblu, de la primul gong pana la aplauzele de final.

Iubitorii artei circului sunt invitati sa vizioneze toate cele trei spectacole pentru a putea sustine spectacolul favorit. Cumpararea biletelor pentru toate cele trei locatii va da dreptul la un abonament, care, o data vizat in fiecare dintre cele trei locatii, va asigura posibilitatea vizionarii gratuite, in perioada octombrie - decembrie a celei mai noi productii Circ & Variete Globus, "Profetiile Mayase".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spectacole copii Evenimente copii Evenimente parinti

Articole recomandate

Citeste si despre